Ο Πέτρος Λαγούτης καλεσμένος της Γιώτας Τσιμπρικίδου στο #32 Artpodcast



Δημοφιλής, σεμνός, με χιούμορ και αγαπάει να λέει αλήθειες!
Ο Πέτρος Λαγούτης καλεσμένος της Γιώτας Τσιμπρικίδου στο #32 Artpodcast


Σε ένα απολαυστικό επεισόδιο ξετυλίγει την πορεία του ξεκινώντας από το Νέο Ψυχικό και το παιχνίδι στις γειτονιές, το ποδόσφαιρο και την απόφαση να μη φύγει από την Αθήνα για σπουδές για να μην αφήσει την τότε κοπέλα του – γεγονός που τον οδήγησε στο τμήμα Ναυτιλιακών του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Πώς προέκυψε η υποκριτική στη ζωή του; Πώς του έδειξαν τον δρόμο ένας μάγειρας – παλιός απόφοιτος του Τέχνης και ένας εργαζόμενος στη Γραμματεία του Εθνικού; Ένα ταξίδι που ξεκίνησε ο Πέτρος Λαγούτης με σπουδές, χωρίς να πιστεύει στο γνωστό «έχω μια άκρη…», με ωραίους συναδέλφους, αναγνωρισιμότητα μέσα από «Το Σκλαβί» με την υπογραφή της Ξένιας Καλογεροπούλου και πολλά όνειρα. «Το Γάλα», «Η Μέθοδος Γκρόνχολμ» και οι υπόλοιπες παραστάσεις που ξεχωρίζει… Το «Έτερος Εγώ» και η συνεργασία του με τον Σωτήρη Τσαφούλια τον οποίο θεωρεί κορυφαίο.

Ο Πέτρος Λαγούτης προς το τέλος του #32 Artpodcast μάς επιτρέπει «να δούμε» και πιο δικές του στιγμές… αυτές που μοιράζεται με τους δύο γιους του, τις μουσικές επιλογές που κάνει μόνος στο σπίτι του, τα ταξίδια που ονειρεύεται να ζήσει και τις σειρές που παρακολουθεί.

Ακούστε όσα είπε στη Γιώτα Τσιμπρικίδου εδω Q

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια