Ο Ross Daly και η Kέλυ Θωμά στο Θέατρο Ροές

 



Ο Ross Daly και η Kέλυ Θωμά στο Θέατρο Ροές

Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιανουαρίου

Καλεσμένη τους η Mayu Shviro

 

Ο Ross Daly και η Κέλυ Θωμά επιστρέφουν στο θέατρο Ροές στο Γκάζι το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, αυτή τη φορά με καλεσμένη την εκπληκτική Mayu Shviro στο βιολοντσέλο.

Κεντρικό στοιχείο στη μουσική αυτού το ιδιαίτερου και ασυνήθιστου τρίο είναι η πλοκή των δοξαριών τους μέσα σε ένα μαγικό χορό μελωδιών και ρυθμών. Η λύρα που παίζουν ο Ross Daly και η Κέλυ Θωμά, στις παραδόσεις όπου τη συναντάμε, συνήθως υπάρχει ως ένα σόλο όργανο και είναι πολύ σπάνιο να παίζουν δυο λύρες μαζί. Πλάι σ’ αυτές, το βιολοντσέλο της Mayu Shviro, ένα όργανο που συνήθως συναντάμε σε κλασικά σύνολα, συνυπάρχει εντελώς αρμονικά, διευρύνοντας σημαντικά το ηχητικό φάσμα του τρίο, χάρη στις μεγάλες δυνατότητες του οργάνου, καθώς και της ίδιας της Mayu.


Η μουσική που θα ακούσουμε ανήκει σε αυτό που ονομάζει ο Ross Daly «σύγχρονη τροπική μουσική», ένα είδος που αντλεί και συνδυάζει στοιχεία και εμπνεύσεις από τις μεγάλες τροπικές μουσικές παραδόσεις του κόσμου σε ένα άκουσμα ταυτόχρονα σύγχρονο και διαχρονικό. 

Στις 9 Ιανουαρίου ειδικός καλεσμένος τους θα είναι και ο Bijan Chemirani, ένας από τους πιο αναγνωρισμένους μουσικούς του είδους του παγκοσμίως, ο οποίος έχει αναπτύξει τεχνικές και ύφος που έχουν συντελέσει αποφασιστικά σε μια νέα σχολή στο παίξιμο των περσικών κρουστών.

Παρακολουθήστε εδώ μια από τις τελευταίες συναυλίες του τρίο για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Ross DalyKelly ThomaMayu Shviro / paufestival 2021

 

Θέατρο Ροές

Ross Daly - Kέλυ Θωμά – Mayu Shviro

Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιανουαρίου

Ώρα έναρξης: 21.00

εισιτήρια: ταμείο 15 κανονικό, 12 φοιτητικό / ανέργων.

προπώληση: 12 κανονικό, 10 φοιτητικό /ανέργων.

Θέατρο ΡΟΕΣ Ιάκχου 16, Γκάζι

κρατήσεις τηλεφωνικά: 2103474312

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας +5% επί της τιμής του εισιτηρίου

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

Ο χώρος λειτουργεί ως «αμιγής» σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις. Για την είσοδο του κοινού στην εκδήλωση, για θεατές άνω των 17 ετών απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης. Για παιδιά από 4 έως 17 ετών, εναλλακτικά, γίνεται δεκτή δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου, είτε βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών). Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Σε κάθε περίπτωση επίδειξης επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια