Η Ζανέλ στο θέατρο Κάτω από τη Γέφυρα


H Ζανέλ, η εκπρόσωπος του ελαφρού τραγουδιού στις μέρες μας, την Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα-αφιέρωμα στη χρυσή εποχή του ελαφρού τραγουδιού με «πινελιές» από ξεχωριστά τραγούδια της σύγχρονης δισκογραφίας.

Με συμπαραστάτη τον εξαιρετικό πιανίστα Χρήστο Κουμούση , μας ταξιδεύουν στα τραγούδια των μεγάλων συνθετών του ελαφρού τραγουδιού και στις μεγάλες ερμηνεύτριες που το χαρακτήρισαν, όπως η Κλειώ Δενάρδου, η Ζωή Κουρούκλη, η Γιοβάννα, η Τζένη Βάνου κ.ά., αλλά και διασκευάζουν με το δικό τους τρόπο αγαπημένα σύγχρονα τραγούδια, που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά.
Ταυτόχρονα, το «κορίτσι με τη βελούδινη φωνή» μάς παρουσιάζει τα τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφία της σε συνεργασία με τους Αντώνη & Δημήτρη Παπαβομβολάκη, που διαγράφουν τη δική του πορεία στις καρδιές των ακροατών.

Θέατρο Κάτω από Τη Γέφυρα

•Πλ.Καραϊσκάκη (gps:Γιαννοπούλου 1 η πίσω πλευρά του θεάτρου.Είσοδος επί της Πλατείας) 18547 Νέο Φάληρο - Πειραιάς.

•Βρισκεται ακριβώς κάτω από τη γέφυρα της Καραολή & Δημητρίου. Δίπλα στον Ηλ.Σταθμό Ν.Φαλήρου.

•πληροφορίες 210-4816200

Τρόποι πρόσβασης:Τρένο(στάση Νέο Φάληρο),Τραμ(στάση Σεφ),ΤΑΧΙ(50 μέτρα από πιάτσα),αυτοκίνητο(μεγάλο ελεύθερο πάρκιν έξω από την είσοδο)Ισόγειο.Εύκολη πρόσβαση για ΑΜΕΑ.Κοντά σε Νοσοκομείο METROPOLITAN,Στάδιο Καραισκάκη.

•Ωρα έναρξης 21:00

•Είσοδος 10 ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια