Αχιλλέας Μωραΐτης: Σκαρίφημα | Νέο άλμπουμ


Δύο χρόνια μετά τις “Σταγόνες παραδείσου” ο Αχιλλέας Μωραΐτης επιστρέφει με το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ που φέρει τον τίτλο “Σκαρίφημα”. Ένα άλμπουμ σε μουσική δική του και σε στίχους των Σταυριάνας Αντωνιάδου, Στάθη Δημητρουλάκου, Βάσως Κανιώτη, και Αγγελικής Καραπάνου καθώς και του ίδιου του καλλιτέχνη, δοσμένο σε ήχους αλλιώτικους που σκοπό τους έχουν να ταξιδέψουν τον ακροατή σε όμορφες εικόνες αλλά και να προβληματίσουν. Έξι τραγούδια και ένα νανούρισμα θα ακούσετε στο “Σκαρίφημα” το οποίο κυκλοφόρησε στις 25 Φεβρουαρίου σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες αλλά και σε φυσική μορφή ως CD.

Κομμάτια που περιέχονται στο “Σκαρίφημα”:
1) Τα κοράλλια (στίχοι: Βάσω Κανιώτη)
2) Μην ψάχνεις σ’ άλλο ουρανό (στίχοι: Σταυριάνα Αντωνιάδου)
3) Γράμμα στο Τζαβέλα (στίχοι: Αχιλλέας Μωραΐτης)
4) Μόλις δεκάξι (στίχοι: Στάθης Δημητρουλάκος)
5) Οδός ανέμων (στίχοι: Αγγελική Καραπάνου)
6) Βουτώ στο καλοκαίρι (στίχοι: Αγγελική Καραπάνου)
7) Αναστασία (στίχοι: Αχιλλέας Μωραΐτης)


Βρείτε το άλμπουμ “Σκαρίφημα” σε όλες τι ψηφιακές πλατφόρμες:

Credits:
Μουσική –  ενορχηστρώσεις – programming: Αχιλλέας Μωραΐτης
Ηχογράφηση – Μίξη – Mastering: TheLoftStudio | Αχιλλέας Μωραΐτης
Παραγωγή & Artwork: Αχιλλέας Μωραΐτης

Σύντομο βιογραφικό:
Ο Αχιλλέας Μωραΐτης γεννήθηκε το 1994 στην Αθήνα. Σε ηλικία 5 χρονών έκανε τα πρώτα του βήματα στη μουσική ξεκινώντας τις σπουδές του στο κλασικό βιολί. Μπαίνοντας στα εφηβικά του χρόνια τον κέρδισε η rock μουσική κι έτσι ξεκίνησε να μαθαίνει μόνος του κιθάρα παράλληλα με τις σπουδές του στο βιολί και τα ανώτατα θεωρητικά. Το 2010 έκανε το ντεμπούτο του στη σκηνή ως μπασίστας και κιθαρίστας διαφόρων συγκροτημάτων και το 2014 ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική με πολλές εμφανίσεις σε μαγαζιά και συμμετοχές σε φεστιβάλ σαν αυτόνομος καλλιτέχνης.

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου του προσωπικού δίσκου με τίτλο “Σταγόνες Παραδείσου” το Φεβρουάριο του 2020 καθώς και αρκετές συμμετοχές ως συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής σε δουλειές άλλων καλλιτεχνών έχει παραμείνει δημιουργικός με κυκλοφορίες όπως οι “Ρίζες” μαζί με το Στάθη Δημητρουλάκο καθώς και πολλά σινγκλ. Το Φεβρουάριο του 2022 κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ, με τίτλο “Σκαρίφημα”. Παράλληλα συνεχίζει τις ζωντανές του εμφανίσεις σε ποικιλία χώρων και σχημάτων.

Βρείτε τον Αχιλλέα Μωραΐτη στα social media:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια