Χρήστος Παπαδήμου: Μέσα σε ένα όνειρο | Νέο τραγούδι



Κυκλοφορεί από την Real Music το πρώτο digital single του ταλαντούχου ερμηνευτή Χρήστου Παπαδήμου με γενικό τίτλο «Μέσα σε ένα όνειρο» σε στίχους Πέτρου Βασιλειάδη και μουσική Αυγερινού Σέρμπου.

Πρόκειται για μία μελωδική ερωτική μπαλάντα ερμηνευμένη μοναδικά από τον αξιόλογο καλλιτέχνη της Real Music Χρήστο Παπαδήμου.

Ο Χρήστος Παπαδήμου γεννήθηκε στην Γερμανία από Έλληνες γονείς και στην ηλικία των 2 ετών η οικογένεια του έρχεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη.

Στην ηλικία των 10 ετών έρχεται πρώτη φορά σε επαφή με την μουσική σπουδάζοντας μπουζούκι στην σχολή του Δημήτρη Βάρκα που διήρκησε έως τα 15 του χρόνια.

Παράλληλα ο Χρήστος εμφανίζεται σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις με το μουσικό συγκρότημα του δήμου Σταυρούπολης ως τραγουδιστής.

Σπουδάζοντας στα ΤΕΙ λογιστικής Θεσσαλονίκης παράλληλα αρχίζει την επαγγελματική του καριέρα με εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της πόλης.

Παράλληλα υπήρξε μέλος της θεατρικής ομάδας ΄΄Καπνομάγαζο΄΄ του δήμου Σταυρούπολης συμμετέχοντας σε πολλές θεατρικές παραστάσεις.

Απόφοιτος λογιστικής πια στα 23 του, το μεράκι και η αγάπη του για την μουσική και το τραγούδι συνεχίζεται, όπου επιλέχθηκε μέσα από 3000 συμμετέχοντες να παρουσιαστεί σε διαγωνισμό τραγουδιού και σε τηλεοπτική εκπομπή του Αντ1 ερμηνεύοντας δίπλα στον Πασχάλη Τερζή και τον Νίκο Νομικό όπου και απόσπασε το πρώτο βραβείο.

Τα τελευταία 10 χρόνια ασχολείται ενεργά στην Ελληνική μουσική σκηνή με πολλές συνεργασίες και εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο.

Τελευταία ο Χρήστος μετά από μακρόχρονη και μεγάλη εμπειρία στο τραγούδι και μέσα από την γνωριμία του με τον παραγωγό - δημιουργό και υπεύθυνο επικοινωνίας της Real Μusic Πέτρο Βασιλειάδη αποφάσισε να μπει στον κόσμο της δισκογραφίας, με μια ερωτική μπαλάντα με τίτλο «Μέσα σε ένα όνειρο» σε στίχους Πέτρου Βασιλειάδη μουσική Αυγερινού Σέρμπου και ενορχήστρωση του Τάσου Σούρμπα.

Μέσα από την νέα του δισκογραφική στέγη Real Music και τον παραγωγό του Πέτρο Βασιλειάδη σχεδιάζει και μας υπόσχεται πολλά και όμορφα μουσικά ταξίδια για το μέλλον.

Διαθέσιμο και στο επίσημο κανάλι μας στο youtube αποκλειστικά!



ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια