Soul Destiny feat Meshaya & Adra Kadeia: 21ος αιώνας | Νέο τραγούδι

 


« 21ος Αιώνας» - Soul Destiny  feat Meshaya & Adra Kadeia 

Το μελοδραματικό hip hop συγκρότημα, μας χαρίζει ακόμα μία μουσική στιγμή, γεμάτη σκέψη & συναισθήματα, παρουσιάζοντας σε video το «21ος Αιώνας», ένα τραγούδι που αναφέρει με σκληρό τρόπο, όλα τα γεγονότα που έχουν σημαδέψει την Ελλάδα.

Το music video, είναι σε σκηνοθεσία του Φώτη Βασιλείου, με ασπρόμαυρα πλάνα, γυρισμένο στους Κήπους Αλιάρτου.

Η Παραγωγή είναι του SFS (Ιωσήφ Λιάκος) και της ομάδας Ρυθμοί του Δρόμου. 

Το «21ος Αιώνας», σε μουσική Cast, στίχους-ερμηνεία (Πούλιος Παναγιώτης-Meshaya-Adra Kadeia), ηχογραφήθηκε το 2004 σε Live και είχε προκαλέσει αίσθηση με τους στίχους. Κυκλοφόρησε επίσημα το 2022 με συμμετοχή του Meshaya & της Adra Kadeia,Dj Ponte.

Το τραγούδι αποτελεί προπομπό του album ”Νουμπέτι”, που σημαίνει μοιρολόι στα βουνά της Ηπείρου.

Είναι το πρώτο Video clip του συγκροτήματος, μετά από 22 χρόνια.

Soul Destiny – 21ος Αιώνας feat. Meshaya & Adra Kadeia:
https://youtu.be/XzloF9CHjDg

 Universe Music ® 2022 https://linktr.ee/UniverseMusic

Βιογραφικό

Οι Soul DESTINY είναι ένα μελοδραματικό Hip-Hop συγκρότημα στην Ελλάδα και ιδρύθηκε στις αρχές του 2000 με μέλη από άλλα γκρουπ.O εμπνευστής του ονόματος του σχήματος είναι ο Θρυλικός Θάνος Ανεστόπουλος από τα Διάφανα Κρίνα.Από το 2014 το σχήμα αποτελείται από 2 μέλη, τον Παναγιώτη Πούλιο- τον Ιωσήφ Λιάκο . Ιδιαιτερότητα τους είναι να χρησιμοποιούν την μελοδραματική ποίηση μαζί με παραδοσιακά όργανα και την συνοδεία του ρυθμού της hip hop μουσικής.

Εκδότες της μουσικής εφημερίδας ΗΧΟΡΑΜΑ που έβγαινε στον νομό Βοιωτίας, παρουσίαζαν εδώ και 16 χρόνια την Hip-Hop ραδιοφωνική εκπομπή «ΠΥΡΙΝΑ ΛΟΓΙΑ» στο Ράδιο Θήβα 97.5 , έκαναν παραγωγή στην συλλογή «97.5 freguences», και στην συλλογή «13» από το Ράδιο Θήβα,, γράφουν σε τοπικές εφημερίδες και ετοιμάζουν το βιβλίο για το ελληνικό hip hop με τίτλο «ΑΠΕΡΑΝΤΕΣ ΜΝΗΜΕΣ» που σύντομα θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Μαμάκος. 

Ετοιμάζουν επίσης από την Bookstar και το ομώνυμο ποιητικό έργο ,με στίχους από τραγούδια του συγκροτήματος »Σε αυτή τη Γη που η σιωπή Δακρύζει΄΄. O SFS(Iωσήφ Λιάκος) συνεχίζει στο Ραδιόφωνο εδώ και 10 χρόνια με την εκπομπή Ρυθμοί του Δρόμου που πλέον είναι θεσμός στο hip hop ,αφού πέρασε τα όρια της εκπομπής, διοργανώνοντας Μουσικά Φεστιβάλ, πάρτυ, Live και όχι μόνο.Επίσης δούλεψαν το project «Αλισάχνη» με συμμετοχές γνωστών καλλιτεχνών, κυρίως από τον χώρο του έντεχνου τραγουδιού, όπου συμμετέχουν η Καλλιόπη Βασιλείου και η Αρετή Κοκκίνου.

Το Νέο κύμα παίζει τον ρόλο του στο project αφού συμμετέχουν ονόματα όπως η μοναδική Πόπη Αστεριάδη.

Τον Ιούνιο του 2013 κυκλοφόρουν το πολύ επιτυχημένο ραδιοφωνικά ep τους από την FM RECORDS, με τίτλο «ΑΛΙΣΑΧΝΗ» και το πλήρες album τους κυκλοφόρει 30 Μάιου του 2019, με τίτλο «σε αυτή την γη που η σιωπή δακρύζει»Επίσης στην τελική μορφή του άλμπουμ υπάρχουν επανεκτελέσεις του Γιάννη Πουλόπουλου, Καιτης Χωματα.

Τα ονόματα με τις συμμέτοχες είναι αρκετά και είναι τα εξής οι Πόπη Αστεριάδη, Σοφία Παπάζογλου, Γιώργος  Σταυρακάκης, Γιάννης Λεκόπουλος, Νόνα Βουδούρη, Aνδρομάχη Μαρκοπούλου, Αρετή Κοκκίνου, Καλλιόπη Βασιλείου,Dtaeys, Johnnie Disowned (Ρυθμοδότες), Pol, Rolb, Χάρης Παπανικολάου.

Με την δικιά τους ιστορία στο χώρο του hip hop έφεραν την μουσική σε μεγαλύτερα ακροατήρια αφού η επιτυχία τους με τις 2 τελευταίες τους δισκογραφικές δουλειές το 2013 με τίτλο ‘’Αλισάχνη’’ και το 2019 Σε αυτή τη γη που η σιωπή δακρύζει ‘’έκαναν νεότερα ακροατήρια να μάθουν τον  Γιώργο Σεφέρη, την Καίτη Χωματά,τον Λάκη Παππά.

Με συναυλίες μαζί με τα Υπόγεια Ρεύματα-Ενδελέχεια–FFC-Razastarr-Φ.Πλιάτσικα-Μπ.Στόκα-Θ.Ανεστόπουλο,Κ.Μαραβέγια, έχουν την δική τους πορεία 22 χρόνια τώρα ,με μοναδικό ηχόχρωμα. 

Tα τελευταία 3 χρόνια είναι στο studio και ηχογραφούν το project ”Νουμπέτι” που σημαίνει μοιρολόι στα βουνά της Ηπείρου.

Οι συμμετοχές θα είναι αρκετές και τα πρώτα ονόματα που ήδη έχουν γράψει με το συγκρότημα είναι οι εξής:

Παναγιώτης Λάλεζας, Βικτώρια Ταγκούλη, Ορχήστρα Smyrna, Βιβή Βουτσελά, Γιάννης Λεκόπουλος, Δήμητρης Λίβανος, Παντελής Θεοχαρίδης, Adra Kadeia,Meshaya, Dj Ponte, Αρετή Κοκκίνου, Καλλιόπη Βασιλείου και έρχονται και άλλα ονόματα..

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια