Ο συνιδρυτής και πρώην κιθαρίστας των SORROWS PATH, Κώστας Σαλωμίδης, σχηματίζει νέα μπάντα project, τους DISTORTED REFLECTION!


Ο συνιδρυτής και πρώην κιθαρίστας των SORROWS PATH, Κώστας Σαλωμίδης, σχηματίζει νέα μπάντα project, τους DISTORTED REFLECTION!


Οι Sorrows Path έχουν κυκλοφορήσει 4 power-doom άλμπουμ και θεωρούνται ως μια από τις πιο γνωστές ελληνικές metal μπάντες. Όταν ήταν έτοιμοι να ηχογραφήσουν το πέμπτο τους άλμπουμ, o συνιδρυτής και κιθαρίστας Κώστας Σαλωμίδης αποφάσισε να αποχωρήσει για μουσικούς λόγους.

Ο Κώστας δημιούργησε τη δική του μπάντα project, τους Distorted Reflection. Είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στο ιδιαίτερό του doom όραμα, αλλά ακόμα περισσότερο heavy. Οι Distorted Reflection δεν είναι μια νέα ιστορία. Πίσω στο 1993, όταν ο Τάκης Δρακόπουλος δημιούργησε τους Sorrows Path, ο Κώστας του πρότεινε δύο ονόματα για τη μπάντα: «Sorrows Path» και «Distorted Reflection». Ο Τάκης επέλεξε «Sorrows Path», οπότε οι «Distorted Reflection» είναι το μουσικό μονοπάτι του Κώστα. Θα έχει και φωνητικά καθήκοντα για πρώτη φορά και οι Distorted Reflection θα ανακοινώσουν μερικούς σπουδαίους μουσικούς, πολύ σύντομα.

Ο πασίγνωστος Tomas Arfert (CandlemassKrux) δημιούργησε το λογότυπο και θα επιμεληθεί επίσης όλο το artwork για το πρώτο άλμπουμ της μπάντας. Το άλμπουμ θα τιτλοφορείται «Doom Rules Eternally» και θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο.

Η ηχογράφηση του άλμπουμ θα λάβει χώρα στο Fragile Studio με τον παραγωγό Βαγγέλη Γιαλαμά και θα ξεκινήσει στα τέλη Σεπτέμβρη.

Doom Rules = D.R.

Distorted Reflection = D.R.

Eternally...

https://www.facebook.com/distortedreflectiondoom

distortedreflectiondoom@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια