Γιάννης Ανάπας: Κάτι λείπει από εδώ | Νέο τραγούδι

 


Η Real Music Greece σας παρουσιάζει έναν σπουδαίο ερμηνευτή τον Γιάννη Ανάπα!

Το δισκογραφικό του ντεμπούτο έρχεται με μία υπέροχη ερωτική μπαλάντα που τιτλοφορείται «Κάτι λείπει από εδώ» σε στίχους του Ευθύμη Χόντου και μουσική του γνωστού μαέστρου Γιάννη Κουρκουμέλη!

Ο Γιάννης Ανάπας γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και από πολύ μικρή ηλικία μπήκε μέσα του το μικρόβιο της μουσικής αφού ο πατέρας του ήταν επαγγελματίας τραγουδιστής.

Στην ηλικία των 14 ετών παίρνει μέρος στον πανελλήνιο διαγωνισμό τραγουδιού όπου και αποσπά το πρώτο βραβείο μέσα από 600 συμμετοχές. Σύντομα η αξία του αναγνωρίζεται και παίρνει υποτροφία στο Μινωικό Ωδείο Ηρακλείου.

Στην ηλικία των 18 ετών αρχίζει επαγγελματικά τις εμφανίσεις του στο Ηράκλειο ενώ μετά την στρατιωτική του θητεία αρχίζει εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.

Συνεργάστηκε με κορυφαία ονόματα του χώρου όπως Παντελής Παντελίδης ,Βασίλης Τερλέγκας, Ζαφείρης Μελάς, Λίτσα Γιαγκούση, Πέτρος Ίμβριος, Στάθης Αγγελόπουλος, Γωγώ Τσαμπά ,Γιάννης Βασιλείου, Δημήτρης Κοντολάζος κ.α.

Πλέον στην ωριμότερη φάση της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας κυκλοφορεί το πρώτο του τραγούδι ενώ παράλληλα η συνεργασία του με τον παραγωγό και στιχουργό Πέτρο Βασιλειάδη του ανοίγει νέους ορίζοντες και στόχους για πολλές επιτυχίες στο μέλλον μέσα από την Real Music Greece.  

ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ:  



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια