Τζάστιν Α. Ρέινολντς: ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

 


Ημ/νία έκδοσης: 21 Νοε 2019
Ηλικία: 14+,16+
Σελίδες: 416
Μεταφραστής: ΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΛΗΤΩ
ISBN: 978-618-01-3349-3


Όταν ο Τζακ και η Κέιτ συναντιούνται σε ένα πάρτι και συζητώντας ανακαλύπτουν πόσα πράγματα τους συνδέουν, ο Τζακ ξέρει ότι την έχει ήδη ερωτευτεί. Σύντομα η Κέιτ γνωρίζει τους κολλητούς του, την Τζίλιαν και τον Φράνι, και τους κερδίζει κι αυτούς. Όλα δείχνουν ότι μια ωραία σχέση ξεκινά.

Ωστόσο, αυτή η ιστορία αγάπης είναι… περίπλοκη. Έχει ένα σχεδόν ευτυχισμένο τέλος. Διότι η Κέιτ πεθαίνει. Και η ιστορία τους θα έπρεπε να τελειώσει εκεί. Όμως, ο θάνατος της Κέιτ στέλνει τον Τζακ στην αρχή, τη στιγμή της γνωριμίας τους, και η Κέιτ είναι και πάλι μπροστά του, όμορφη και λαμπερή, χαρούμενη και γοητευτική όσο ποτέ. Ο Τζακ νομίζει ότι θα τρελαθεί. Ωστόσο, αν έχει μια ευκαιρία να εμποδίσει τον θάνατο της Κέιτ, δε θα τη χάσει. Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να ταξιδέψει στον χρόνο. Πολύ σύντομα θα συνειδητοποιήσει ότι οι πράξεις του έχουν συνέπειες. Κι όταν μια επιλογή αποδειχτεί θανάσιμη για ένα αγαπημένο του πρόσωπο, θα πρέπει να αποφασίσει τι είναι έτοιμος να κάνει για να σώσει όσους αγαπά.


Βιογραφικό:

Ο ΤΖΑΣΤΙΝ Α. ΡΕΪΝΟΛΝΤΣ έχει εργαστεί ως τεχνικός απολύμανσης, νυχτερινός φρουρός ασφαλείας, επιστάτης σε χαλυβουργείο, πατωματζής και έχει κάνει και πρακτική στη NASA. Πιο πρόσφατα εργάστηκε ως νοσοκόμος, μέχρι που αντάλλαξε το στηθοσκόπιό του με ένα μολύβι∙ όμως θεωρεί ότι και τα δύο εργαλεία αποκαλύπτουν την καρδιά. Ζει στο βορειοανατολικό Οχάιο. Το μυθιστόρημα ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ είναι το πρώτο του βιβλίο. Έχει πουληθεί σε 19 χώρες ενώ αναμένεται να μεταφερθεί και στον κινηματογράφο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια