Ζαχαρίας Μπασιάς: Όπως όλα τα ωραία | Νέο album

 


Η FM Records

παρουσιάζει τη νέα της κυκλοφορία 

«Όπως όλα τα ωραία»

του

Ζαχαρία Μπασιά

 

Ακούτε όλο το δίσκο εδώ:

 https://orcd.co/oposolataorea


Η FM Records, στηρίζοντας πάντα τους νέους καλλιτέχνες, με μεγάλη χαρά παρουσιάζει τη νέα της κυκλοφορία «Όπως όλα τα ωραία» του Ζαχαρία Μπασιά σε μουσική και στίχους που φέρνουν την υπογραφή του ίδιου.   

Πρόκειται για το πρώτο ολοκληρωμένο album του Ζαχαρία Μπασιά, έπειτα από την κυκλοφορία του τελευταίου του single τον Μάρτιο του 2022 «Ποιος να το πίστευε» το οποίο συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο και που γνώρισε επιτυχία με την ποιητική του διάθεση και την ιδιαίτερη μουσική του. 

Επίσης, τα υπόλοιπα τραγούδια, το «Φεγγάρι» μια πολύ δυναμική μπαλάντα, το «Για σένα μιλάω» με χορευτικές τάσεις, «Απαιτητική» ένα ξεσηκωτικό ροκ ποπ κομμάτι που εύκολα σε βάζει στον ρυθμό του και τα «Κάθε μία μέρα», «Στα ξαφνικά» και «Το φυλαχτό μου» συμπληρώνουν τον δίσκο. Όμορφες μελωδίες με μεγάλη έμφαση και προσοχή στον στίχο. 

Η παραγωγή και η ενορχήστρωση έγινε από τον σπουδαίο μουσικό και παραγωγό Αντώνη Δανέζη, ο οποίος επίσης συμμετέχει ενεργά στη δισκογραφία. Αυτή η δουλειά είναι το αποτέλεσμα μίας άψογης συνεργασίας.

Με αγάπη για τη μουσική, ο Ζαχαρίας Μπασιάς μέσα από το άλμπουμ «Όπως όλα τα ωραία», επιχειρεί να μας ταξιδέψει σε όλα τα ωραία, εκεί όπου κυριαρχεί ο έρωτας, το πάθος και το έντονο συναίσθημα. Σε έναν δίσκο που, κυριολεκτικά, θέλει να αγγίξει την ψυχή του ακροατή, κάθε τραγούδι που περιέχεται έχει τη δική του ιδιαίτερη ομορφιά σε μια ένωση του ροκ και του ποπ με λαϊκές πινελιές.


Ο Ζαχαρίας Μπασιάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και από μικρή ηλικία ασχολείται με την μουσική ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στην ευρωπαϊκή και βυζαντινή μουσική αποκτώντας Δίπλωμα Μουσικοδιδασκάλου. Δημιουργός μουσικής και στίχων, ερμηνεύει, παίζει κιθάρα, μπάσο και πιάνο και έχει μελοποιήσει στίχους πολλών στιχουργών, αλλά και ποιήματα του ποιητή Νίκου Σπυρόπουλου. Έχει ήδη στο ενεργητικό του πολυετή συμμετοχή σε μουσικά σύνολα, συγκροτήματα και χορωδίες με πολλές διακρίσεις και βραβεία, έχει επιμεληθεί στην οργάνωση μουσικών εκδηλώσεων και φεστιβάλ, ενώ παράλληλα κατέχει θέση ως ραδιοφωνικός παραγωγός στο La Vita Radio.

Συμμετέχει ενεργά από το 2015 στον εθελοντικό σύλλογο «Προασπίζω» έχοντας την επιμέλεια του μουσικού συγκροτήματος M.V.P., με το οποίο, μέσα από συναυλίες και επισκέψεις, δραστηριοποιείται στην ψυχαγωγία και τις δράσεις του συλλόγου για φιλανθρωπικό σκοπό.

Παράλληλα με τη μουσική του δραστηριότητα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην «Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων» αποκτώντας Πτυχίο από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Μεταπτυχιακό τίτλο στη «Διοίκηση Τουρισμού».

Έχει κυκλοφορήσει ένα ανεξάρτητο προσωπικό διαδικτυακό άλμπουμ το 2014 με τίτλο «Όσο η γη γυρίζει», και Singles, όπως «Φίλα μου σταυρό» (2013), «Το φυλαχτό μου» (2018), «Κάθε μία μέρα» (2019) και άλλα.

Από το Μάρτιο του 2022 βρίσκεται σε κυκλοφορία το Single με τίτλο «Ποιος Να Το Πίστευε».  

  Όπως όλα τα ωραία

1.    Κάθε μία μέρα

2.    Ποιος να το πίστευε

3.    Για σένα μιλάω

4.    Φεγγάρι

5.    Απαιτητική

6.    Στα ξαφνικά

7.    Το φυλαχτό μου 

Το νέο album του Ζαχαρία Μπασιά «Όπως όλα τα ωραία» κυκλοφορεί ψηφιακά από την FM Records.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια