Στέλλα Σιδεράτου: Η συνταγή της ευτυχίας σε επτά ημέρες


Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Η συνταγή της ευτυχίας σε επτά ημέρες" της συγγραφέως μας Στέλλας Σιδεράτου!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να σου προσφέρει ιδέες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στην καθημερινότητά σου και στον ελεύθερό σου χρόνο. Θα σε βοηθήσει να αγαπήσεις περισσότερο τον εαυτό σου και να αυξηθεί η αυτοεκτίμηση και η αυταξία σου. Θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις και να αλλάξεις την καθημερινότητά σου δίνοντας λύσεις απλές και λιτές. Γιατί στην απλότητα κρύβεται η ευτυχία! Θα σου δοθούν πληροφορίες σχετικά με τη διατροφική αξία διαφόρων τροφίμων. Επίσης, τα επιτεύγματα σπουδαίων ανθρώπων θα σε βοηθήσουν να ευοδώσεις και τους δικούς σου στόχους. Θα διαπιστώσεις πως το νούμερο επτά δεν είναι ένα τυχαίο νούμερο. Θα αποκρυπτογραφήσεις τη συνταγή της ευτυχίας μέσα από τον κώδικα ΜΟΡΣ. Αυτή θα είναι και η μοναδική δυσκολία που θα αντιμετωπίσεις στη ζωή σου. Αν πάλι δεν τα καταφέρεις, θα σου δοθεί η ευκαιρία μέσα από παιχνίδι να βρεις το κλειδί της ευτυχίας. Γιατί στη ζωή ακόμη κι αν πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς. Ξεκίνα να ζεις!


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Στέλλα Σιδεράτου ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές της στο τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας του Παραρτήματος Καρδίτσας του ΤΕΙ Λάρισας και του τμήματος Φυσικοθεραπείας της Σχολής Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Ακόμα, έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Ρεφλεξολογία και τον Ηλεκτροβελονισμό. Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει κύκλο σεμιναρίων στο TRX suspension training και στο pilates και τέλος, ειδικεύεται σε πολλά είδη μαλάξεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το site: www.physio-diet.gr

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Αυτοβελτίωση

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 344

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-210-060-8

Τιμή: 15,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2022

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Η συνταγή της ευτυχίας σε επτά ημέρες" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/h-sintagi-tis-eutuxias-se-epta-hmeres/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια