Παρουσίαση βιβλίου "Άνω Τελεία" της Μαρίας Ιωαννίδου στη μουσική σκηνή Σφίγγα


Η Μαρία Ιωαννίδου στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου

Παρουσίαση βιβλίου "Άνω Τελεία"


Με ιδιαίτερη χαρά οι εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Ιωαννίδου «Άνω τελεία» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και ώρα 20.00, στη μουσική σκηνή Σφίγγα.

Στην εκδήλωση αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν οι Θοδωρής Αθερίδης (καλλιτέχνης), Μαρία Αλιφέρη (καλλιτέχνης), Γιώργος Βάλαρης (θεατρικός παραγωγός, σκηνοθέτης), Νέλλη Γκίνη (καλλιτέχνης), Αλίκη Κατσαβού (καλλιτέχνης) και Σπύρος Μπιμπίλας (καλλιτέχνης). Τον συντονισμό της παρουσίασης θα κάνει η Μαρία Ιωαννίδου. Στο καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης θα συμμετάσχουν οι Κώστας Βενετσάνος (τραγούδι), Νέλλη Γκίνη (τραγούδι), Δέσποινα Παντελίδου (τραγούδι), Ηλίας Πολίτης (τραγούδι), Γιώργος Κριμιζάκης (πιάνο) και Διονύσης Ζάχος (μιμήσεις). Θα χορέψει η Λίνα Δημάκη από τη Σχολή Χορού της Αγγελικής Ράπτη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο «Άνω τελεία»

Τη Μαρία Ιωαννίδου τη γνωρίσαμε όλοι μας μέσα από το πανί της κινηματογραφικής οθόνης αλλά και μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Μια σταρ που η λάμψη της δεν την εμπόδισε ποτέ να τη θαυμάσουμε για το χορευτικό της ταλέντο και το υπέροχο κορμί της, να γελάσουμε με τις ατάκες και την παιδική της αφέλεια, να ταυτιστούμε μαζί της και να την αγαπήσουμε, να γίνει εντέλει ένας δικός μας άνθρωπος. Τώρα ήρθε η στιγμή να μάθουμε και την αθέατη πλευρά αυτού του αστεριού. Με τον δικό της τρόπο, με λόγια δικά της, σκέψεις και συναισθήματα που ξεπηδούν από την καρδιά και το μυαλό της, η Μαρία Ιωαννίδου παίρνει το νήμα του βίου της από την πρώτη στιγμή που ήρθε σε αυτόν τον κόσμο και μας ταξιδεύει σε μια πορεία που μοιάζει με μυθιστόρημα, αλλά είναι αλήθεια, η δική της αλήθεια, η δική της ζωή! Μια ζωή γεμάτη αγάπη, χορό, τέχνη, θέατρο, ανατροπές, λύπες και χαρές, μια ζωή γεμάτη σπουδαίες προσωπικότητες, μια ζωή γεμάτη εμπειρίες, επιτυχίες, αλλά και δράμα, μια ζωή… γεμάτη!


Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987844845, 2114096149

sfigamusic@gmail.com

Ώρα έναρξης: 20.00

Είσοδος ελεύθερη

facebook: https://www.facebook.com/sfigamusictheatre

instagram: https://www.instagram.com/sfigamusictheatre_official/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια