ΣΤΕΦΕΝΙ ΜΑΪΕΡ: Λυκόφως

 


Ημ/νία έκδοσης: 2 Μαρ 2017
Είδος: Μυθιστόρημα
Ηλικία: 14+,16+,18+
Σελίδες: 456

Μεταφραστής: ΛΑΤΣΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ISBN: 978-618-01-1821-6
Εκδόσεις: Ψυχογιός


Όταν η Μπέλα Σουάν μετακομίζει στη μελαγχολική πόλη Φορκς και συναντά τον μυστηριώδη και γοητευτικό Έντουαρντ Κάλεν, η ζωή της παίρνει μια αναπάντεχη και, κυρίως, τρομακτική τροπή. Με την κατάλευκη επιδερμίδα του, τα χρυσαφιά μάτια του, τη σαγηνευτική φωνή του και τα υπερφυσικά χαρίσματά του, ο Έντουαρντ είναι αινιγματικός και συνάμα ακαταμάχητος.
Αυτό που δε συνειδητοποιεί η Μπέλα είναι όσο πιο πολύ τον πλησιάζει τόσο περισσότερο βάζει σε κίνδυνο τον εαυτό της και τους γύρω της. Και ίσως είναι πολύ αργά για να μετανιώσει…
Γεμάτο γοητεία και αγωνία, το ΛΥΚΟΦΩΣ έχει διαβαστεί από εκατομμύρια αναγνώστες, αποτελώντας παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο.


Βιογραφικό:

Η ΣΤΕΦΕΝΙ ΜΑΪΕΡ, γεννημένη το 1973, είναι συγγραφέας και παραγωγός κινηματογραφικών ταινιών, και έγινε γνωστή με τη σειρά ΛΥΚΟΦΩΣ. Τα τέσσερα βιβλία της σειράς έχουν πουλήσει πάνω από 155 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως σε περισσότερες από 50 χώρες και μεταφράστηκαν σε 37 γλώσσες. Η Μάιερ θεωρείται μία από τις πιο ευπώλητες συγγραφείς των ΗΠΑ και τα βιβλία της έχουν βρεθεί για περισσότερες από 303 εβδομάδες στη λίστα ευπωλήτων των New York Times. Σήμερα ζει στην Αριζόνα με τον σύζυγό της και τους τρεις γιους τους. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν τα βιβλία ΛΥΚΟΦΩΣ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, ΕΚΛΕΙΨΗ, ΧΑΡΑΥΓΗ και ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ, καθώς και το μυθιστόρημά της για ενηλίκους Η ΧΗΜΙΚΟΣ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια