"Δενδροφυτεύουμε μαζί" από τις εκδόσεις Ψυχογιός

 



Στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ πιστεύουμε ότι οι επιχειρήσεις είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται. Οφείλουν επομένως να αναγνωρίζουν την ευθύνη που τους αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και στο περιβάλλον και να επιστρέφουν μέρος των εσόδων που εισρέουν στην εταιρεία στο κοινωνικό σύνολο, από το οποίο και προέρχονται.

Για τον λόγο αυτό η διοίκηση της εταιρείας και όλοι εμείς που εργαζόμαστε εδώ θέλουμε να σας πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη δυνατότητα που μας δίνετε να επιδείξουμε εταιρική κοινωνική ευθύνη. Χωρίς τη δική σας συνδρομή τίποτα δε θα ήταν εφικτό. Κάθε χρονιά μάς κάνετε περήφανους για τις πράξεις μας, μας γεμίζετε χαρά και χαρίζετε πολλά χαμόγελα, έστω και αν δεν το γνωρίζετε. Κι επειδή η χαρά πρέπει να μοιράζεται, θέλουμε να γίνετε κι εσείς κοινωνοί των πράξεων τις οποίες, επιλέγοντας βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ, μας δίνετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε, όλα αυτά τα χρόνια μέχρι σήμερα.

Στο επόμενο κεφάλαιο, θέλουμε τη βοήθειά σας.
Δενδροφυτεύουμε μαζί.


Οι Εκδόσεις Ψυχογιός σε συνεργασία με την we4all πραγματοποίησαν τη δεντροφύτευση 3.000 δέντρων σε περιοχές που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, έχοντας διαθέσει 15.000€ για τον σκοπό αυτό.

Όπως μπορείτε να δείτε εδώ είμαστε πλέον Earth Protector, μεταξύ άλλων μεγάλων εταιρειών και αισθανόμαστε πολύ περήφανοι γι' αυτό.

Αυτή τη φορά μαζευτήκαμε στους πρόποδες του Υμηττού στην περιοχή της Παιανίας και με πολύ κέφι φυτέψαμε δεντράκια και ελπίδα για ένα καλύτερο περιβάλλον.

#psichogios_csr
#psichogios_we4all
#psichogiosbooks
#earthprotector
#we4all











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια