Η παρουσίαση του Βιβλίου- cd "Περί έρωτος" του Βασίλη Σαλταγιάννη στην Αθήνα (φωτό - βίντεο)


Την πρώτη επίσημη παρουσίαση του τέταρτου προσωπικού δίσκου του, με τίτλο «Περί Έρωτος», πραγματοποίησε ο Βασίλης Σαλταγιάννης με τους συνεργάτες του στο Cafe «Ο Κήπος του Μουσείου», το Σάββατο 26 Νοεμβρίου.

Το album αποτελείται από εννέα τραγούδια του σήμερα, με πολλά στοιχεία του χθες, μελωδίες σύγχρονες, λαϊκές, παραδοσιακές, από τη Δύση έως τη Σμύρνη. Ένα γαϊτανάκι που εναλλάσσει διαθέσεις από την ερωτική περισυλλογή, την απουσία και τον πόνο, μέχρι το χορό και τη γιορτή της ζωής.

Στο cd- βιβλίο, μικρά κείμενα για τον Έρωτα συνοδεύουν τους στίχους της Χαράς Ρίζου, της Έμυς Μύγια, της Στέλλας Πετρίδου, της Σοφίας Καποράνη, του Κωνσταντίνου Προβατά, του Παναγιώτη Ορνιθόπουλου και του Βασίλη Σαλταγιάννη.

Στην εκδήλωση ακούστηκαν τα τραγούδια του δίσκου, μαζί με κάποιες παλαιότερες δημιουργίες του Βασίλη Σαλταγιάννη.


Ερμήνευσαν: Βασίλης Σαλταγιάννης, Ζωή Βεργάκη, Ελένη Νόνη


Για το δίσκο μίλησαν:

Ο συνθέτης Τάσος Γκρους, ο συνθέτης και παραγωγός Γιάννης Ιωάννου, οι παραγωγοί της Ελληνικής ΡαδιοφωνίαςΠανταζής Τσάρας και Νικόλ Λιακοσταύρου και ο Μωυσής Ασσέρ από την δισκογραφική εταιρεία Καθρέφτης, από την οποία κυκλοφορεί το album.

Συντονίστρια η Μίνα Μαύρου, δημοσιογράφος και εκδότρια του mousikogramma.gr.


Επί σκηνής, μαζί με τον Βασίλη Σαλταγιάννη βρέθηκαν ο Παναγιώτης Στιβακτάς στο μπουζούκι και ο Ηλίας Καλούδης στο πιάνο.

To album είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και στα δισκοπωλεία.

Vasilis Saltagiannis - Peri Erotos (orcd.co)


Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τη βραδιά:

    Δημοσίευση σχολίου

    0 Σχόλια