CLASSICAL & JAZZY NIGHT με την Σόνια Θεοδωρίδου

 


CLASSICAL & JAZZY NIGHT

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, 8.30μ.μ

Φιλολογικός Σύλλογος ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

 

Λίγο πριν να υποδεχθούμε το νέο χρόνο, η Σόνια Θεοδωρίδου μας προσφέρει μια μοναδική μουσική εμπειρία και μια ξεχωριστή προ-παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Με τη μοναδική της ικανότητα να αναδεικνύει τα σπουδαία τραγούδια με αξεπέραστο τρόπο, δημιούργησε μια υπέροχη νύχτα, CLASSICAL & JAZZY NIGHT

Κλασικά αγαπημένα τραγούδια. αλλά και διάσημες jazz επιτυχίες, θα μας ταξιδέψουν στο μουσικό σύμπαν της Σόνιας Θεοδωρίδου που συνεχώς διευρύνεται και κατακτά νέους ερμηνευτικούς γαλαξίες!
Η διάσημη, διεθνούς φήμης σοπράνο,  μαζί με καταπληκτικούς νέους jazz μουσικούς, -σε έναν συνδυασμό που ξαφνιάζει ευχάριστα- αποδεικνύουν ότι η μεγάλη μουσική και τα τραγούδια δεν έχουν όρια και στεγανά.

Θα μεταφερθούμε στην κλασική Ευρώπη και τους μεγάλους της συνθέτες και στη λαμπερή Αμερική της εποχής των big bands και των μεγάλων γυναικείων θρύλων
της jazz.

Η Σόνια Θεοδωρίδου ενώνει μουσικές τάσεις, γενιές και τραγούδια, με τεχνική αρτιότητα και ερμηνευτική αμεσότητα που αγγίζει κάθε κοινό, μυημένο ή όχι στο κλασικό τραγούδι.
Δικαιολογημένα την ονομάζουν πλέον: PEOPLES SOPRANO H Σοπράνο του Λαού.

Ψηφιακές σκηνικά και multimedia εντείνουν τη μαγική ατμόσφαιρα της βραδιάς.

CLASSICAL & JAZZY NIGHT, Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, στις 8:30μ.μ στον Φιλολογικό Σύλλογο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ, στην Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, στο κέντρο της Αθήνας. 


Τιμές εισιτηρίων από 12 

Προπώληση εισιτηρίων: ticket services


Τηλεφωνικό κέντρο: 210 7234567

Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39

(Στοά Πεσμαζόγλου), Αθήνα 

Παραγωγή: Cricos Productions 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια