"Το Τανγκό της Αθήνας": Νέα μουσική παράσταση με τη Ζανέλ στον Πολυχώρο Πόλις


Σε μια ξεχωριστή βραδιά, το Σάββατο 13 Μαΐου, στις 21.30, στον Πολυχώρο πολιτισμού Πόλις, μας προσκαλεί η Ζανέλ να ακούσουμε το νέο και ανανεωμένο της πρόγραμμα με ερωτικά κυρίως τραγούδια, με ρετρό αλλά και ταυτόχρονα δροσερή διάθεση!

Το υπέροχο πρόγραμμά της αποτελεί ένα αφιέρωμα στα highlights της εποχής του ελαφρού τραγουδιού και στους μεγάλους δημιουργούς.
Από τον Μιχάλη Σουγιούλ, στον Αττίκ. Από τον Γιώργο Μουζάκη, στον Κώστα Καπνίση, από τον Μίμη Πλέσσα στον Γιώργο Κατσαρό και στον Γιώργο Χατζηνάσιο, είναι ένα μικρό δείγμα όσων θα ακούσετε στη νέα μουσική παράσταση της Ζανέλ. Τραγούδια που τραγουδήθηκαν από σπουδαίες φωνές όπως, η Δανάη Στρατηγορπούλου, η Γιοβάννα, η Σοφία Βέμπο, η Νάνα Μούσχουρη, η Τζένη Βάνου,η Μαρινέλλα, ο Γιάννης Βογιατζής, ο Γιάννης Πάριος και άλλες εξαίρετες φωνές της Ελληνικής Δισκογραφίας.


Παράλληλα θα μας παρουσιάσει το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο «Ρομάντζο» σε στίχους και μουσική της Πέννυς Μπαλτατζή αλλά και τα προηγούμενά της τραγούδια, “Μια φορά αγαπάμε” (Αντώνης και Δημήτρης Παπαβομβολάκης), “Μη μου πεις τίποτα” (διασκευή, Μίμης Πλέσσας – Κώστας Πρετεντέρης) και “Η Λαίδη και ο Αλήτης” (Αντώνης και Δημήτρης Παπαβομβολάκης).

Στο πιάνο, ο μαέστρος Χρήστος Κουμούσης


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 10€
Τηλεφωνικές Κρατήσεις: 2108000009 – 6970156070 – 6944945710
Προπώληση Εισιτηρίων: 
Περισσότερες Πληροφορίες: 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια