Εκδόσεις Κλειδάριθμος: Νέα βιβλία των Μ. Lunde, K. Maniscalco, W. Isaacson και άλλων ήρθαν στα ράφια μας!






Η ιστορία των δέντρων
Maja Lunde


H Maja Lunde, από τους πρωτοπόρους του λογοτεχνικού είδους climate fiction, επιστρέφει με το τέταρτο, αυτοτελές βιβλίο της, ολοκληρώνοντας ένα από τα σπουδαιότερα έργα της νορβηγικής λογοτεχνίας.

Η ιστορία των δέντρων είναι ένα μυθιστόρημα με κινηματογραφική πλοκή, γεμάτο συναισθήματα και εικόνες που θίγει για άλλη μια φορά πιεστικά ζητήματα της εποχής μας.

Μετάφραση: Δέσπω Παπαγρηγοράκη

Βρείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα εδώ.


Το βασίλειο των καταραμένων
Kerri Maniscalco


Με ιλλιγιώδη πορεία στο TikTok o δεύτερος τόμος φαντασίας της Kerri Maniscalco έχει σημειώσει πάνω από 40 εκατομμύρια views και έχει πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Μία αδερφή. Δύο αμαρτωλοί πρίγκιπες. Αμέτρητες δολοπλοκίες με μια δόση εκδίκησης.
Καλώς ήλθατε στην Κόλαση!Μετάφραση: Γιώργος Αγγελίδης

Βρείτε όλα τα βιβλία της σειράς εδώ.


Ο κώδικας της ζωής
Walter Isaacson


Ο συγγραφέας των μπεστ σέλερ Leonardo da Vinci και Steve Jobs, η επίσημη βιογραφία, επανέρχεται με μια συναρπαστική περιγραφή του πώς η νομπελίστρια Τζένιφερ Ντάουντνα και οι συνάδελφοί της ξεκίνησαν μια επανάσταση που θα μας επιτρέψει να θεραπεύουμε νόσους, να αντιμετωπίζουμε ιούς και να κάνουμε υγιέστερα μωρά.

Ένα μοναδικό βιβλίο που εμβαθύνει σε μια από τις πλέον ρηξικέλευθες βιολογικές ανακαλύψεις των καιρών μας.

Μετάφραση: Μιχάλης Μακρόπουλος


Ο έξυπνος επενδυτής
Benjamin Graham


Το πιο σημαντικό βιβλίο που θα διαβάσετε ποτέ για το πώς να επιτύχετε τους οικονομικούς σας στόχους έρχεται για πρώτη φορά στα Ελληνικά, καλύπτοντας ένα μεγάλο κενό στη βιβλιογραφία.

Ο σπουδαιότερος σύμβουλος επενδύσεων του εικοστού αιώνα, Μπέντζαμιν Γκράχαμ, δίδαξε και ενέπνευσε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Η επιστημονική επιμέλεια της ελληνικής έκδοσης έγινε από τον Χρήστο Τσούνη, ιδρυτή και διαχειριστή της εταιρείας JNBC, διπλά βραβευμένο επιχειρηματία και συγγραφέα.

Μετάφραση: Κατερίνα Μπασαγιάννη


Ένας σκύλος που τον έλεγαν Πλούτο
Bodo Schäfer


O Bodo Schäfer, ως ειδικός σε θέματα διαχείρισης χρημάτων, γνωρίζει πώς μπορούμε να αποκτήσουμε χρήματα και να τα πολλαπλασιάσουμε.

Μέσω μιας διασκεδαστικής ιστορίας, εξηγεί στο βιβλίο αυτό τις βασικές αρχές που θα μας επιτρέψουν να δημιουργήσουμε μια ολόκληρη περιουσία.

Μετάφραση: Γιώτα Λαγουδάκου

Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα εδώ.


Βοηθός νοσηλευτικής ογκολογικών παθήσεων
Σταύρος Αρχοντάκης


Ένα βιβλίο με τις απαραίτητες γνώσεις για την ειδικότητα του Βοηθού Νοσηλευτικής Ογκολογικών Παθήσεων. Περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για οποιονδήποτε θέλει να αποκτήσει ουσιαστικές γνώσεις νοσηλευτικής φροντίδας των ασθενών, γνώσεις που μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμες για τη μελλοντική επαγγελματική του αποκατάσταση.

Βοηθός νοσηλευτικής μονάδων εντατικής θεραπείας
Σταύρος Αρχοντάκης


Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει τις απαραίτητες γνώσεις για την ειδικότητα των Βοηθών Νοσηλευτικής Μονάδων Εντατικής Θεραπείας. Οι απαντήσεις των ερωτήσεων είναι γραμμένες με τρόπο απλό, κατανοητό, αλλά και ολοκληρωμένο, με στόχο να διευκολύνουν στη μελέτη τους σπουδαστές που επιθυμούν γρήγορα και ουσιαστικά αποτελέσματα.

Αφηγηματική δημοσιογραφία για βίντεο και πολυμέσα
Duy Linh Tu


Το πρώτο σύγγραμμα που εστιάζει πραγματικά στις τεχνικές παραγωγής πολυμέσων και ντοκιμαντέρ,οι οποίες απαιτούνται από τους επαγγελματίες δημοσιογράφους. Οι μέθοδοι παραγωγής βίντεο και ήχου καλύπτονται με πλούσιες λεπτομέρειες, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι διερευνώνται σε βάθος διάφορες τεχνικές αφήγησης.
Μετάφραση: Περικλής Τάγκας
Επιμέλεια: Νίκος Μπακουνάκης


Υλικά
Τεχνολογία, επιστήμη, επεξεργασία και σχεδιασμός
4η αγγλική έκδοση
David Cebon, Hugh Shercliff, Michael Ashby


Ένα απαραίτητο σύγγραμμα και πηγή αναφοράς για την τεχνολογία των υλικών, το οποίο δίνει στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να αναπτύξουν δεξιότητες και να κατανοήσουν τις ιδιότητες και τη διαδικασία επιλογής υλικών για τεχνικές εφαρμογές.
Μετάφραση: Κώστας Καρανικολός
Επιμέλεια: Γεώργιος Χρ. Ψαρράς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια