Ιουλία Κουκουβέ: "Ό,τι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατές"

 


Η Ιουλία Κουκουβέ διακρίθηκε τα τελευταία χρόνια στη μουσική βιομηχανία για τις τολμηρές της μουσικές προτάσεις, για το δυναμισμό και την αποφασιστικότητά της να διεκδικήσει τη δική της θέση στο χώρο του τραγουδιού με ταλέντο και σκληρή δουλειά.

 

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι, μια διασκευή ουσιαστικά ενός πασίγνωστου και πολυαγαπημένου μας ακούσματος. «Εσύ μου είπες πως μ΄ αγαπάς….».


 

Η Ιουλία, τι αγάπησε σε αυτό το τραγούδι και το επέλεξε; 

 

Είναι 41 χρόνια το πιο διαχρονικό χιτ στην Ελλάδα, το θυμάμαι απ' τα πρώτα μου παιδικά χρόνια, το άκουγα στο ραδιόφωνο και όταν μου έγινε η πρόταση από τον κύριο Σωτήρη Καραούλια να το κάνω διασκευή, το θεώρησα πολύ μεγάλη μου τιμή και δέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη. 

 

Ποια είναι η ταυτότητά σου στη μουσική; Πως αυτοπροσδιορίζεσαι;

 

Εγώ έχω ξεκινήσει επαγγελματικά με την promo paganias, ως ράπερ - τράπερ, αλλά είμαι ανοιχτή σε κάθε είδους νέα πρόκληση, δοκιμάζοντας και διαφορετικούς μουσικούς δρόμους όπως με το τραγούδι "είπες πως" των 2002GR.

 


Τι θέλεις να βλέπουν οι άλλοι σε εσένα όταν είσαι στη σκηνή ή, την πίστα;

 

Να βλέπουν αυτό που πραγματικά είμαι, την Ιουλία που γεννήθηκε στον Άγιο Δημήτριο και προσπαθεί μέσω της μουσικής να ψυχαγωγήσει το κοινό της περνώντας πολλές φορές και κοινωνικά μηνύματα όπως το "Γυναικοκτονία".

 

Παρά τη δυναμική – όπως φαίνεται – προσωπικότητα, έχεις υπάρξει θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς. Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις;

 

Σαφώς η ζωή μας δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα και όταν μας τύχει κάτι άσχημο, πρώτον θα πρέπει να μιλάμε γι' αυτό, δεύτερον να βρίσκουμε άμεσα λύση, τρίτον να μαζεύουμε τα κομμάτια μας με αυτοθεραπεία και τέταρτον να συνεχίζουμε πιο δυνατές από πότε. Γιατί ό,τι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατές. 

 


Που θα σε συναντήσουμε το φετινό καλοκαίρι;

 

Το φετινό καλοκαίρι θα έχω τουρ σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας για live show όπως Κρήτη, Αγρίνιο, Βόνιτσα, Πρέβεζα, Μεσολόγγι, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Μύκονο, Πάτρα κ.α.
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια