Πρόσκληση για Ακρόαση από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΚοζάνηςΤο ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΖΑΝΗΣ αναζητά επαγγελματίες ηθοποιούς, 2 άνδρες (σκηνική ηλικία 40-50 ετών), 2 γυναίκες (σκηνική ηλικία 45 -65 ετών) 1 νεαρό άντρα με αθλητική σωματοδομή (σκηνική ηλικία 18-26 ετών), για τις ανάγκες της παράστασης του έργου του Νίκου Κέφαλου «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» (Τραγωδία), σε σκηνοθεσία Λευτέρη Πλασκοβίτη.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί τον προσεχή χειμώνα (τέλος Νοεμβρίου), στην Κεντρική Σκηνή και στην συνέχεια ως Εφηβική Σκηνή για γυμνάσια και λύκεια, στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ και σε περιοδεία σε πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας.

Αναζητά επίσης 3 γυναίκες (σκηνική ηλικία 22-35) που μπορούν να τραγουδούν και να χορεύουν, για να συμμετέχουν στο χορό της παράστασης.

Ζητούμενα ακρόασης: Οι υποψήφιοι/ες θα παρουσιάσουν ένα μονόλογο τραγωδίας της επιλογής τους που θα έχουν προετοιμάσει οι ίδιοι. Για τις γυναίκες του χορού θα ζητηθεί ένα τραγούδι και χορός.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου και ώρες 11-4 στο Θέατρο ΑΡΓΩ Ελευσινίων 13 – 15 Αθήνα.

Οι πρόβες θα ξεκινήσουν τέλος Σεπτέμβρη 2023. Οι ηθοποιοί που θα επιλεγούν για την παράσταση θα πρέπει να έχουν διαθεσιμότητα μέχρι τέλος Δεκεμβρίου 2023. Οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους και δύο πρόσφατες φωτογραφίες (μία ολόσωμη και μία κοντινή) και βίντεο εάν υπάρχει, μέχρι και την Τρίτη 12/9/2023 στο email του ΔΗΠΕΘΕ info@dipethekozanis.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι ενδιαφερόμενοι/ες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην ακρόαση θα πρέπει να ζουν ή να έχουν κατοικία στο Νομό Κοζάνης.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και στο τηλέφωνο 2461024062.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια