Πέντε νέα βιβλία ενηλίκων από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος, διαθέσιμα από στις 12 Σεπτεμβρίου


Elon Musk του Walter Isaacson
Η επίσημη βιογραφία


Η επίσημη βιογραφία του Elon Musk κυκλοφορεί ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο και στα Ελληνικά από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Για δύο χρόνια, ο Άιζακσον ακολουθούσε παντού τον Μασκ. Το αποτέλεσμα;

Μια απροσδόκητα μύχια ιστορία για τον πλέον συναρπαστικό και αμφιλεγόμενο καινοτόμο της εποχής μας, που παραβιάζοντας κανόνες έχει οδηγήσει τον κόσμο στην εποχή των ηλεκτρικών οχημάτων, της εξερεύνησης του διαστήματος από ιδιώτες και της τεχνητής νοημοσύνης.
Α, στην πορεία εξαγόρασε και το Twitter.

Μετάφραση: Γιώργος Μαραγκός

Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα εδώ.

Twisted lies
Ana Huang


Έρχεται το τέταρτο βιβλίο της εθιστικής σειράς Twisted!

O Κρίστιαν Χάρπερ είναι γοητευτικός, επικίνδυνος και τόσο έξυπνος, που δεν κρύβεται. Η Στέλλα Αλόνσο είναι γλυκιά, ντροπαλή και εσωστρεφής παρά τη φήμη της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο έρωτάς τους είναι μπλεγμένος με μυστικά και ποτισμένος με ψέματα… Και όταν η αλήθεια τελικά αποκαλύπτεται, κινδυνεύουν να χάσουν τα πάντα.

Μετάφραση: Χριστίνα Σωτηροπούλου

Δείτε όλα τα βιβλία της σειράς Twisted εδώ.
Πώς να φτάσεις στην κορυφή
Μαρία ΧατζηστεφανήΜετά το βιβλίο της Πώς να επιτύχεις σε 24 ώρες, η Μαρία Χατζηστεφανή, ιδρύτρια της Rodial Group και επενδύτρια της σειράς του Ant1, Dragons’ Den, μοιράζεται μαζί μας όλα όσα την εμπνέουν και την παρακινούν με στόχο να δώσει ώθηση στα δικά μας όνειρα.


Η Μαρία πιστεύει ότι, αξιοποιώντας την ορμή και την ενέργειά σου, μπορείς να πετύχεις. Αρκεί να ακολουθήσεις τους εξής τρεις χρυσούς κανόνες: Βάλε στόχους, σχεδίασε την πορεία σου και φτάσε στην κορυφή!

Μετάφραση: Αγγελική Τζαβάρα

Δείτε όλα τα βιβλία της συγγραφέα εδώ.

Ενδυνάμωσε τον εαυτό σου
John Martin


Ονειρεύεστε να κάνετε κάτι διαφορετικό στη ζωή σας;
Θα θέλατε να σχεδιάσετε σωστά την επόμενη κίνησή σας;
Ελπίζετε να ιδρύσετε τη δική σας επιχείρηση;
Λυπάστε που δεν ασκείστε τακτικά;

Αν ναι, το βιβλίο αυτό είναι το κατάλληλο για εσάς. Διαβάστε και ακολουθήστε τα βήματα μέσα σε αυτές τις σελίδες, καταπολεμήστε την έλλειψη ικανοποίησης και χρησιμοποιήστε τις γνώσεις σας, για να ζήσετε τη ζωή που ονειρευτήκατε για σας!

Αυτό το βιβλίο λειτουργεί σαν αλφαβητάρι. Ένα σύντομο εγχειρίδιο, με μια εργαλειοθήκη, για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας.

Μετάφραση: Χριστόδουλος Λιθαρής

Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα εδώ.Η βίβλος των κρυπτονομισμάτων
2η αναθεωρημένη έκδοση
Γιάννης Ανδρέου


Μεγάλες εταιρείες σε όλο τον κόσμο υιοθετούν τα κρυπτονομίσματα ολοένα και περισσότερο. Τα επόμενα χρόνια εκτιμάται πως όλοι οι θεσμικοί επενδυτές θα επενδύουν πλέον σε κρυπτονομίσματα. Και όπως συμβαίνει πάντα όταν η ανθρωπότητα βρίσκεται σε κομβικό σημείο, κερδισμένοι θα είναι όσοι καταφέρουν να την «αποκρυπτογραφήσουν».

To βιβλίο αυτό είναι ο απόλυτος οδηγός για την κατανόηση του κόσμου των κρυπτονομισμάτων. Θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς λειτουργούν αυτές οι νέες τεχνολογίες, ποιες είναι οι δυνατότητές τους και πώς μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια