Νίκη Μουσούλη: 23 Μικρές Ιστορίες
Πρώτη έκδοση: Μάιος 2022
Σελίδες: 32
Αυτοέκδοση


Μια φορά υπήρχε ένα κορίτσι που λάτρευε τα βιβλία, τη μουσική και τα ταξίδια. Κάποια στιγμή ανακάλυψε έναν μαγικό κόσμο στον οποίο υπήρχαν όσα αγαπούσε. Αυτός ήταν ο κόσμος της συγγραφής.Δειλά - δειλά άρχισε να γράφει τις ιστορίες της. Ιστορίες που θα ομόρφαιναν τις ψυχές μέσα από 121 λέξεις. «Έφευγαν» από την ψυχή της για να «συναντήσουν» τις καρδιές των αναγνωστών.
Αυτές είναι οι ιστορίες της!


Βιογραφικό:

Η Νίκη Μουσούλη γεννήθηκε στην Αθήνα έχει καταγωγή από το Αίγιο Αχαΐας αλλά μεγαλώνει (ναι ακόμα) στο Αιγάλεω. Είναι σκορπιός με ωροσκόπο δίδυμο (ένας λόγος να την μισείς, όπως λέει και η ίδια). Λατρεύει όλες τις αποχρώσεις του μπλε και του μωβ.
Έχει πτυχίο Υποστήριξης Συστημάτων Εφαρμογών και Δικτύων Η/Υ του τομέα Πληροφορικής. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και λίγα Ιταλικά (φήμες λένε ότι δεν μπορεί να συνεννοηθεί με άνθρωπο σε καμία από αυτές, άλλες φήμες λένε πως μπορεί να εκνευρίσει άνθρωπο χωρίς να μιλήσει σε καμία από αυτές).
Λατρεύει τα ταξίδια και την μουσική απ’ τις δυο αυτές αγάπες της αντλεί κατά κύριο λόγο και την έμπνευση της. Η ενασχόληση της με την συγγραφή, την συνάντησε σχεδόν αναπάντεχα (κάπου στην Τετάρτη ή Πέμπτη δημοτικού) και από τότε συμβαδίζουν (με αρκετά κενά διαστήματα στη σχέση τους).
Έχει πάρει μέρος σε αρκετούς διαγωνισμούς λογοτεχνίας, ενώ ιστορίες της έχουν συμπεριληφθεί σε πέντε συλλογικά. Μέχρι τώρα έχει εκδώσει 5 βιβλία με μικρές ιστορίες – αποτελούμενες από 121 λέξεις (οι περισσότερες τουλάχιστον).
Κατά καιρούς αρθρογραφεί σε blog και sites. Όταν δεν γράφει τις ιστορίες της φτιάχνει κοσμήματα. Διατηρεί τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή (κάθε Πέμπτη στις 7:00 μ.μ) στο www.syzefxi.gr, καθώς και το δικό της blog (https://nightmare8919.wordpress.com/) Αυτή την περίοδο (εδώ και κάτι αιώνες) γράφει το επόμενο βιβλίο της!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια