Εμμανουήλ Δουκάκος: Αιχμές στο σκοτάδι – Παιχνίδια συνωμοσίας


Συγγραφέας: Εμμανουήλ Δουκάκος
ISBN: 978-960-658-211-0
Έκδοση: 1η
Έτος έκδοσης: 2023
Αριθμός σελίδων: 222
Εκδόσεις: Φυλάτος

Οι σκιές της εξουσίας πέφτουν βαριές στα υπόγεια της Βουλής, όπου ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης ανακαλύπτεται νεκρός.
Η αυγή μιας νέας εποχής μυστηρίου ξεκινά, καθώς ένας φάκελος με το σύμβολο μιας σκιώδους οργάνωσης φτάνει στα χέρια του Πρωθυπουργού.
Μια αιφνίδια συνάντηση θα ξεδιπλώσει την αρένα ενός άγριου αγώνα για την κυριαρχία των μεγάλων συμφερόντων, απειλώντας να διαταράξει τις παγκόσμιες οικονομικές ισορροπίες.
Στον κόσμο αυτής της πολιτικής τρικυμίας, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, Αλέξανδρος Δουμπιώτης, καλείται να αναλάβει τον ηγετικό ρόλο της χώρας σε μια εποχή αφόρητης οικονομικής καταστροφής.
Μέσα από μια περίπλοκη σειρά γεγονότων, ανακαλύπτει αιώνια κρυμμένα μυστικά και καλείται να κάνει τις πιο αποφασιστικές επιλογές της ζωής του.
Θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στην ανελέητη πίεση του χρόνου, να ανατρέψει τους εχθρούς του και να κρατήσει κρυφό το επώδυνο μυστικό του;
Ή θα καταποντιστεί από αυτούς που είναι έτοιμοι να αποκαλύψουν την αλήθεια;
Μπορεί να πετύχει το «Ματ των ανόητων», εξαλείφοντας τους αντιπάλους του σε αυτό το πολυεπίπεδο σκάκι πολιτικής και εξουσίας;
Ή θα καταλήξει απλά μια αόρατη υποσημείωση στις σελίδες της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας;
Εντυπωσιακές πολιτικές ίντριγκες, αμείλικτες μάχες για εξουσία και ένα μυστήριο που απειλεί να καταρρίψει όλα όσα γνωρίζουμε, περιλαμβάνονται σε αυτό το βιβλίο, ένα αγωνιώδες πολιτικό θρίλερ, που θα σας κρατήσει καθηλωμένους μέχρι την τελευταία σελίδα.

Ο Εμμανουήλ Δουκάκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ηλεκτρονικών και έχει ασχοληθεί με τον τομέα των τηλεπικοινωνιών.Από μικρή ηλικία είχε καλλιτεχνικές ανησυχίες γεγονός που τον οδήγησε στην ενασχόλησή του με τη μουσική. Έχει γράψει στίχους και μουσική με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο E.G.Niros. και το 2015 κυκλοφόρησε το κομμάτι “Dreamweaver” σε συνεργασία με τον Dj Dio S από την Stellar Fountain.
Τα τελευταία δύο χρόνια παρακολουθεί μαθήματα δημιουργικής γραφής, θέλοντας να αποτυπώσει στο χαρτί τα βιώματα του μέσα από τους χαρακτήρες της φαντασίας του. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη με τη σύζυγο και τα τρία παιδιά του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια