Ξενάγηση στον γευστικό κόσμο της Ιαπωνίας στον ΙΑΝΟ

 


Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 18:00 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι εκδόσεις Φυλάτος διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου της Τίνας Μαυροπούλου, Σπιτικές ιαπωνικές συνταγές-Itadakimasu.

Θα μιλήσουν η Τίνα Μαυροπούλου, συγγραφέας και η Νατάσα Βησσαρίωνος, δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

Θα προσφερθεί ιαπωνικό σπιτικό γλυκό.

Επικοινωνία για περισσότερες πληροφορίες: Τίνα Μαυροπούλου

Τηλ.: 697 2581 483     

email: malama64pefki@gmail.com

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η σπιτική ιαπωνική κουζίνα προσφέρει ξεχωριστούς συνδυασμούς. Τα μοναδικά υλικά, οι umami συνέργειες και οι εποχικές τροφές συναντάνε την υγιεινή διατροφική κουλτούρα της χώρας. Προσφέρεται έτσι, από την άνεση του σπιτιού, ένα γεύμα με αισθητική εμφάνιση, απλό, δημιουργικό, γευστικό.                                                                                                                         

Στις 51 σπιτικές συνταγές του βιβλίου μπορείτε να διαλέξετε το υλικό - θα τα βρείτε όλα στην Ελλάδα - ή το πιάτο που σας εμπνέει και να το συνδυάσετε με αυτά που προτείνονται. Οι επιλογές vegan και χωρίς γλουτένη θα ολοκληρώσουν κάθε μαγειρική  εξερεύνηση.

Απολαύστε σούπα miso, τηγανιτές φτερούγες κοτόπουλου, okonomiyaki, κοτόπουλο με curry, χάμπουργκερ με γαρίδες katsu, κέικ sushi με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Δημιουργείστε υπέροχες στιγμές μ ένα daifuku mochi ή ένα κέικ πράσινου τσαγιού για το τσάι ή τον καφέ σας. Και…Itadakimasu!

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια