Ταρασία Γεωργιάδου: Που είσαι ρε;

 


Συγγραφέας: Ταρασία Γεωργιάδου
Σελίδες: 266
Εκδόσεις: Πηγή
ISBN: 978-960-626-666-9


Το αισθηματικό μυθιστόρημα που θα σε μαγέψει μέχρι τέλους!

«Αποφάσισα να γράψω ένα βιβλίο µε την ιστορία µας», του είπε ένα καλοκαιρινό βράδυ ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, στο νησί.

«Θα γράψεις για µένα;»

«Ναι, θα γράψω για σένα. Θα γράψω για εµάς».

Εκείνη, έγραψε για τη δική τους ιστορία αγάπης µε φόντο το νησί των Παξών, αφιερωµένη σε Εκείνον. Γνωρίστηκαν µέσω των σόσιαλ κι από εκείνη τη στιγµή έγιναν αχώριστοι. Εραστές, φίλοι, ζευγάρι, σύντροφοι. Η δύναµη της αγάπης τους εκµηδένισε κάθε απόσταση. Κάπου ανάµεσα σε Παξούς, Αθήνα, Καβάλα και Λονδίνο αποχαιρετούσαν ο ένας τον άλλον, µέχρι την επόµενη φορά που θα σµίγανε. Η λαχτάρα για επικοινωνία ξεκινούσε πάντα µε την ίδια φράση: “Πού είσαι, ρε;” Μια φράση που έφερε τη δική τους µοναδική σφραγίδα. Προσωπικοί δαίµονες, σκοτάδια του µυαλού, πάθη κι ένας έρωτας που τελικά τη πόνεσε. Εκείνος έφυγε, Εκείνη πάλεψε και κατάφερε να µαζέψει τα κοµµάτια της ψυχής της. Επιστρέφει στους Παξούς, εκεί που τον πρωτογνώρισε, για να ζήσει συντροφιά µε τις αναµνήσεις ενός έρωτα που µόνο αυτό το νησί ξέρει να γεννά. Σήµερα, έναν χρόνο µετά θα γιορτάσει τα γενέθλιά της παρέα µε όλα τα αγαπηµένα της πρόσωπα. Για το καθένα από αυτά όµως, η τύχη επιφυλάσσει µια έκπληξη. Γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά. Η ζωή µας κάνει κύκλους και η ιστορία επαναλαµβάνεται.

Μια ιστορία που το πάθος συνυφαίνεται µε τον πόνο και η αγάπη χορεύει µε τη λαχτάρα. Μπορεί το πεπρωµένο να ενώσει στο τέλος δυο ανθρώπους ή ο έρωτας είναι καταδικασµένος να ζει στις αναµνήσεις τους;


Η Ταρασία Γεωργιάδου γεννήθηκε το 1971 στο Ελαιοχώρι Καβάλας όπου ζει µέχρι και σήµερα. Έχει εργαστεί στον Δηµόσιο και Ιδιωτικό τοµέα. Δραστηριοποιήθηκε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχοντας για αρκετά χρόνια την επιµέλεια έκδοσης δηµοτικής εφηµερίδας. Από το 2011 αρθρογραφεί σε γνωστά διαδικτυακά portal. Τη µαγεύει το νυχτερινό ραδιόφωνο κι έχει αναλάβει ως ραδιοφωνική παραγωγός µεταµεσονύχτιες εκποµπές µε τις νότες να εµπνέουν τις λέξεις της. Η συγγραφή στη ζωή της ξεκίνησε τον Σεπτέµβριο του 2020, µε την αυτοέκδοση µιας σειράς κειµένων µε τον τίτλο «Μια κόκκινη βαλίτσα». Το όνειρο της είναι ένα σπίτι µε θέα στο Ιόνιο κι ένα γραφικό µπαλκόνι όπου θα συνεχίζει να γράφει τα µυθιστορήµατά της. Αγαπηµένη της λέξη «οι θύµησες». Αγαπηµένο της απόφθεγµα η φράση του Βενιαµίν Φραγκλίνου: «Είτε γράψε κάτι που αξίζει να διαβαστεί, είτε κάνε κάτι που αξίζει να γραφτεί».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια