Δαμιανός Πάντας: Ζωές Χωριστές | Νέο album


 Δαμιανός Πάντας

«Ζωές Χωριστές»

Ερμηνεύουν: Βασίλης Γισδάκης, Ερωφίλη

Νέα κυκλοφορία album


Ο συνθέτης Δαμιανός Πάντας παρουσιάζει το νέο κύκλο τραγουδιών του, με τίτλο «Ζωές Χωριστές», μαζί  με δύο σπουδαίους ερμηνευτές, την Ερωφίλη και τον Βασίλη Γισδάκη.

 

O δίσκος «Ζωές Χωριστές» περιλαμβάνει 10 τραγούδια, τα οποία χαρακτηρίζονται από την μελωδική εκφραστικότητα και τη βαθιά ευαισθησία του Δαμιανού Πάντα  και έχουν ως πυρήνα ένα βασικό ερώτημα: Γιατί οι άνθρωποι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί ή γιατί δεν μπορούμε να είμαστε ενωμένοι. Όπως αναφέρει ο ίδιος ο συνθέτης …«Θέλησα μέσα από τα τραγούδια του δίσκου να ανιχνεύσω τι έχει αλλάξει στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Μέσα μας αλλά και έξω μας. Με ποιους τρόπους η εποχή μας και η ίδια η κοινωνία, μας απομακρύνουν και ολοένα μας αποξενώνουν..».

 

Τους στίχους των τραγουδιών υπογράφουν ο Αντώνης Παπακωνσταντινίδηςo Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, o Ιωάννης Πάττας, η Μαρία Φωτοπούλου και ο Δαμιανός Πάντας.

Οι «Ζωές Χωριστές» αποτελούν ουσιαστικά την ολοκλήρωση μιας τριλογίας του Δαμιανού Πάντα, ξεκινώντας με τη δισκογραφική δουλειά  “Της ημέρας τα σκοτάδια” με τον Βασίλη Γισδάκη, και στη συνέχεια το album “Στα  λόγια η ψυχή” με την Ερωφίλη.

 

 

Στο δίσκο «Ζωές Χωριστές» συναντώνται οι δύο αγαπημένοι ερμηνευτές, δίνοντας ζωή σε κάθε νότα και λέξη, μέσα από τον ιδιαίτερο συνδυασμό της αισθαντικής φωνής του Γισδάκη και της συναισθηματικής έντασης που φέρνει στο προσκήνιο η Ερωφίλη.

 

Παίζουν οι μουσικοί:

 

Σαντούρι: Στέλλα Βαλάση
Τύμπανα: Ρόλη Γιαμοπούλου
Φυσαρμόνικα: Κωνσταντίνος Δελογιάννης
Κιθάρες: Δημήτρης Παπαβομβολάκης
Τρομπέτα: Σωτήρης Πέπελας
Βιολί: Βασίλης Ραψανιώτης
Μπάσο: Θανάσης Σοφράς
Τσέλο: Σταύρος Παργινός
Ακορντεόν: Ντίνος Χατζηιορδάνου
Κλαρινέτο / Φλάουτο: Μαρίνος Γαλατσινός
Όμποε: Κρινιώ Τρούλου
Πιάνο: Δαμιανός Πάντας

 

Ενορχήστρωση – Μίξη – Μastering: Αντώνης & Δημήτρης Παπαβομβολάκης. 

 

Το album είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

 

 

 «Νόστιμον Ήμαρ»

https://www.youtube.com/watch?v=TiHwtj9iCWI 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια