Θανάσης Καλλονιάτης: Ταξίδια ΑλαργινάISBN: 978-960-632-181-8
Συγγραφέας: Θανάσης Καλλονιάτης
Έτος Έκδοσης: 2023, Δεκέμβριος
Σελίδες: 62
Εκδόσεις: Αλφα πι


Μετά δύο χρόνια από την έκδοση της πρώτης ποιητικής συλλογής, διαθέσιμη στο αναγνωστικό κοινό η δεύτερη ποιητική συλλογή του Λέσβιου Θανάση Καλλονιάτη από τις εκδόσεις «Αλφα Πι».

Ο ίδιος αναφέρει στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης:

«Σχεδόν δύο χρόνια πέρασαν από την έκδοση της πρώτης μου ποιητικής συλλογής "Πρώτα βήματα". Ξεπερνώντας τις όποιες ψυχικές, συναισθηματικές "Συμπληγάδες", ταξιδεύοντας με την δική μου "Αργώ", καταγράφοντας τούτο το ταξίδι, ήρθε η ώρα να το "χαρτογραφήσω", και να παρουσιάσω τη δεύτερη ποιητική μου συλλογή με τίτλο "Ταξίδια Αλαργινά". Ευχαριστώ τους Αρετή Παληού και Γιάννη Παληό ( Εκδόσεις ΑΛΦΑ ΠΙ) για την εμπιστοσύνη τους και φυσικά να ευχαριστήσω την πολύ καλή φίλη πρώτα απ' όλα, ποιήτρια Πρόεδρο της Ένωσης Λογοτεχνών Αιγαίου Στέλλα Πετρίδου για τα όμορφα της λόγια στο πρόλογο της εν λόγω ποιητικής συλλογής».
Στην Μυτιλήνη θα την βρείτε στο βιβλιοπωλείο της «Χατζηδανιήλ» Ερμού 19, στην Χίο στο βιβλιοπωλείο «ΑΛΦΑ ΠΙ» Μαγαζιωτίσσης 5 και ηλεκτρονικά στην διεύθυνση www.alfapibooks.gr.


Βιογραφικό

Γεννημένος στη Χίο το 1972 από Λέσβιους γονείς - οι οποίοι είχαν μετακομίσει εκεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων - μοίρασα τη ζωή μου στα δύο πανέμορφα νησιά του Βορειανατολικού Αιγαίου τη Λέσβο και τη Χίο.
Το 1990 τελείωσα το Γενικό Λύκειο Ιππείου στη Λέσβο – όπου και διαμέναμε μετά την συνταξιοδότηση του πατέρα μου - και από επιλογή, παρόλη την διακριτική πίεση των γονέων μου, δεν επέλεξα την κλασική παιδεία όπως αυτή είχε διαμορφωθεί τα τέλη της δεκαετίας του 1980 αρχές δεκαετίας του 1990. Υπηρέτησα στον Ελληνικό Στρατό και το 1995 κατατάχτηκα στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.Τον Ιανουάριο του 2021 εξέδωσα την πρώτη μου ποιητική συλλογή με τίτλο "Πρώτα Βήματα" στις Εκδόσεις ΑΛΦΑ ΠΙ.
Τον Δεκέμβριο του 2023 εξέδωσα την δεύτερη μου ποιητική συλλογή με τίτλο "Ταξίδια Αλαργινά" στις Εκδόσεις ΑΛΦΑ ΠΙ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια