ΛΑΪΚΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ με την Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης και τη Βερόνικα Δαβάκη στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν - Φρυνίχου


 «Λαϊκές Προσευχές» 

με την Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης
και την Βερόνικα Δαβάκη
 
στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν - Φρυνίχου
 
Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Φεβρουαρίου
 
 
Με αφορμή τα 40 χρόνια από τον θάνατο του Βασίλη Τσιτσάνη, το Ελληνικό Σχέδιο παρουσιάζει ένα σπάνιο, unplugged πρόγραμμα με πολυαγαπημένα αλλά και δυσεύρετα τραγούδια του συνθέτη.
 
Στο Θέατρο Τέχνης, τον χώρο που ο Μάνος Χατζιδάκις επέλεξε για να υπερασπιστεί το ρεμπέτικο ως μορφή υψηλής τέχνης, η Βερόνικα Δαβάκη έχοντας πρόσφατη την παράσταση για την ζωή της Μαρίκας Νίνου, θα συναντηθεί με την Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης, σε επιμέλεια Μανώλη Πάππου, σε ένα σπάνιο πρόγραμμα με πολυαγαπημένα αλλά και δυσεύρετα τραγούδια του συνθέτη.
 
40 χρόνια από τον θάνατο του Βασίλη Τσιτσάνη και 50 από του Μάνου Χατζιδάκι, η θεατρική σκηνή της οδού Φρυνίχου μάς επιτρέπει να κυνηγήσουμε κάτι από τη μυσταγωγία χαμένων εποχών, παίζοντας unplugged και χωρίς άλλες άλλοτε απαραίτητες ενισχύσεις.  Σαν ένα πολλαπλό ταξίδι στον χωροχρόνο ή σαν προσευχή.
 
Από την Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνη παίζουν και τραγουδούν:
 
Μανώλης Πάππος (μπουζούκι - τραγούδι), Φώτης Βεργόπουλος (μπουζούκι – τραγούδι), Βασίλης Προδρόμου (κιθάρα - τραγούδι), Δημήτρης Σίντος (πιάνο) Μιχάλης Δαρμάς (κοντραμπάσο), Dasho Kourti (ακορντεόν).
 
Τραγουδά η Βερόνικα Δαβάκη
 

Παραστάσεις:
Δευτέρα 12, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στις 21.00
Φρυνίχου 14, Πλάκα
Εισιτήρια από 12 ευρώ
Τηλεφωνικές κρατήσεις: Δευτέρα-Παρασκευή 10.30-1.30 μμ: 2103228706
Καθημερινά 5-10μμ: 2103222464
 
Προπώληση: more.com 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια