«Μαζί…στον κύκλο της ζωής» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά - «Γυναίκα, τέχνη και γονιμότητα συστήνουν στον άνδρα την πρόληψη».

 


«ΜΑΖΙ…ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ»

«ΓΥΝΑΙΚΑ,ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ».


Η Πανελλαδική Καμπάνια «ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» της Ελληνικής Ανδρολογικής Εταιρίας και της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας υπό την αιγίδα της Επιστημονικής Εταιρίας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας, της UNESCO Πειραιώς & Νήσων και την ευγενική χορηγία της Κρυογονίας και της Ενδοσκοπικής Α.Ε, ξεκινάει το ταξίδι της μέσα από την εναρκτήρια της εκδήλωση την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Η Καμπάνια σχετίζεται με τη μάστιγα της εποχής μας- την «Υπογονιμότητα» και έχει ως βασικό σκοπό να συνειδητοποιήσουν οι νέοι άνδρες πως η «γονιμότητα» αποτελεί ένα μέρος ανάπτυξης της προσωπικότητάς τους ικανή να συμβάλλει στην ευαισθητοποίησή τους απέναντι στην πρόληψη και τη φροντίδα της αναπαραγωγικής τους υγείας.

Η προληπτική εξέταση σπερμοδιαγράμματος, η κρυοσυντήριση σε περιπτώσεις παρουσίας προβλημάτων υγείας, και η δωρεά σπέρματος σε περιπτώσεις καρκινοπαθών πριν υποβληθούν σε χημειοθεραπείες, αποτελούν τις βασικές αξίες της πρόληψης με σκοπό τη δημιουργία υγιούς οικογένειας.

Κεντρική Πρέσβειρα της καμπάνιας είναι η δημοσιογράφος και ποιήτρια Κλέλια Χαρίση, Ambassador των εκστρατειών «ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣΤ» και «LET’S ΠΑΠ», η οποία συντονίζει την εκδήλωση σε μία διαδραστική μορφή συζήτησης ανάμεσα στους επιστήμονες και το μαζικό κοινό.

Το μεγάλο αυτό ταξίδι της ενημέρωσης σηματοδοτεί το SINGLE τραγούδι-βιντεοκλίπ  «ΝΑ Μ’ΑΓΑΠΑΣ ΑΛΗΘΙΝΑ» σε στίχους Ρεβέκκας Ρούσση – Κλέλιας Χαρίση και μουσική Λάκη Παπαδόπουλου το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα παρουσία καλλιτεχνών και Αmbassadors στη μεγάλη εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Το SINGLE θα κυκλοφορήσει από την «People Music» στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε υποτιτλισμό από την ΕL – TRANSLATIONS και το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί στο έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας.

ΤΟ ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ «ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ», αποδίδεται στην Νοηματική από τους Αmbassadors με οδηγό την Στάλα Κοτσιρέα, Ολυμπιονίκη Καλαθοσφαίρισης Κωφών.

Η εκδήλωση πλαισιώνεται από τη παρουσία των καλλιτεχνών και Αmbassadors που συμμετείχαν στο βιντεοκλίπ της καμπάνιας χαρίζοντας στο κοινό ένα υπέροχο καλλιτεχνικό πρόγραμμα γεμάτο χρώμα και μουσική.

 Ερμηνεύουν οι καλλιτέχνες:

  • Λάκης Παπαδόπουλος
  • Μπάμπης Στόκας
  • Χρήστος Δάντης
  • Τζώρτζια Κεφαλά
  • Μιχάλης Τζουγανάκης
  • Ευρυδίκη
  • Νάντια Μπουλέ
  • Κρινιώ Νικολάου
  • Παναγιώτης Ραφαηλίδης
  • Σαλίνα Γαβαλά
  • Ελπίδα Γαδ

 Απαγγέλει:

Η Κλέλια Χαρίση

Τον επίλογο υπογράφουν οι επίσημες βραβεύσεις των εθελοντών, καλλιτεχνών, ambassadors και φορέων από τον κ. Ιωάννη Μαρωνίτη,  Πρόεδρο του ομίλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων και της International Action Art για την κοινωνική προσφορά τους στη συμβολή της εκστρατείας.

Στο πλαίσιο της υποστήριξης της Πανελλαδικής εκστρατείας, παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας δωρεάν εργαστηριακών ελέγχων από την Κρυογονία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια