Στιγμές από την πρώτη εκδήλωση της Ένωσης Λογοτεχνών Αιγαίου στην Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων


Άλλη μια όμορφη εκδήλωση και με μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, πραγματοποίησε 
η Ένωση Λογοτεχνών Αιγαίου (Ε.Λ.Α.), σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Φωτίου, τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 και ώρα 20:00, στο χώρο του Βιβλιοπωλείου (Αεροπόρου Γιανναρέλη 3), στη Μυτιλήνη. 

Η εκδήλωση διεξήχθη στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μικρών Βιβλιοπωλείων που διοργάνωσε το LITTLE BOOKSTORES και είχε τίτλο «Μια συνάντηση με συγγραφείς του νησιού μας και γνωριμία με το έργο τους». Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν τα βιβλία των λογοτεχνών της Ε.Λ.Α. Θανάση Καλλονιάτη «Ταξίδια Αλαργινά» (εκδόσεις Άλφα Πι) και Ηλία Ανεζίνου «ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ» (εκδόσεις Οσελότος).


Την εκδήλωση χαιρέτησε και συντόνισε η
 Ευδοκία Κουρσουμπά, ιδρυτικό μέλος της Ε.Λ.Α., συγγραφέας.

Για τα βιβλία μίλησαν:
η Στέλλα Πετρίδου, Πρόεδρος της Ε.Λ.Α., συγγραφέας, ποιήτρια, στιχουργός
η Πέρθα Καλέμη, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Ε.Λ.Α., ποιήτρια
και η Μαρία Βρανά – Παπάλα, Γενική Γραμματέας της Ε.Λ.Α., ποιήτρια

Ακολούθησαν αντιφωνήσεις από τους συγγραφείς Θανάση Καλλονιάτη και Ηλία Ανεζίνο.

Τη μουσική επένδυση της εκδήλωσης κάλυψε ο Αντώνης Σπούλος.


Η Ένωση Λογοτεχνών Αιγαίου ευχαριστεί θερμά το Βιβλιοπωλείο Φωτίου για την άψογη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης και για την ευγενή παραχώρηση του χώρου. Ευχαριστεί επίσης τη διαργανώτρια ομάδα του LITTLE BOOKSTORES για την ένταξη της εκδήλωσης στο πλαίσιο των δράσεών της.
Ευχαριστεί την κα. Ευδοκία Κουρσουμπά για τον χαιρετισμό της και για τον εξαιρετικό συντονισμό της εκδήλωσης, τις ομιλήτριες Στέλλα Πετρίδου, Μαρία Βρανά-Παπάλα και Πέρθα Καλέμη για την αναλυτική παρουσίαση του έργου των τιμώμενων συγγραφέων, καθώς και τους ίδιους τους τιμώμενους συγγραφείς Θανάση Καλλονιάτη και Ηλία Ανεζίνο, των οποίων το έργο αποτέλεσε το έναυσμα για την πραγματοποίηση της ανωτέρω εκδήλωσης.
Ευχαριστεί επίσης τον Αντώνη Σπούλο για τη μουσική επένδυση της βραδιάς.
Τέλος, ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και τη λάμπρυναν ακόμα περισσότερο με το χειροκρότημά τους.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης: Εδώ

Βιντεοσκόπηση αναγνώσεων της εκδήλωσης: Εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια