Χωροχρόνου Ταξίδια, με την φωνή της Ζανέλ στην «Αυλή της Γιωργίτσας»

 


Μία μουσική παράσταση που ξεκίνησε το ταξίδι της από τους χειμερινούς μήνες και συνεχίζει να αγκαλιάζεται από τις ψυχές και τις καρδιές σας. 

Σε μία εποχή όπου η τρυφερότητα είναι το μόνο που μας έχει απομείνει, η Ζανέλ, το κορίτσι με τη βελούδινη φωνή και τη ρετρό αισθητική, συνεχίζει τις παραστάσεις της και μέσα στο καλοκαίρι. Την Κυριακή 21 Ιουλίου, μας προσκαλεί στην «Αυλή της Γιωργίτσας», στην Καρδαμύλη Μεσσηνίας, παρέα με τον Χρήστο Κουμούση στο πιάνο!

Η μουσική παράσταση με τίτλο «Χωροχρόνου ταξίδια…» περιλαμβάνει μια αναδρομή της ρετρό μουσικής μπλεγμένη με την παγκόσμια τζαζ (Fly me to the moon, Summer time, Rien de rien) και πιο σύγχρονα τραγούδια των Σταμάτη Κραουνάκη, Γιώργου Χατζηνάσιου και άλλων.

Παράλληλα, παρουσιάζει το νέο της τραγούδι "Τσάρλεστον" αλλά και τα υπόλοιπα τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας που αγκάλιασε το κοινό, όπως η «Η Λαίδη και ο Αλήτης» και το «Μια φορά αγαπάμε» των Αντώνη και του Δημήτρη Παπαβομβολάκη, το «Ρομάντζο» σε στίχους και μουσική της Πέννυς Μπαλτατζή, το δικό της τρυφερό βαλς
"Χαμογέλα μου λίγο" καθώς και την ξεχωριστή επανεκτέλεση του τραγουδιού «Μη μου πεις τίποτα» των Κώστα Πρετεντέρη και Μίμη Πλέσσα, που κυκλοφόρησε πριν από τρία χρόνια με τη συγκατάθεση και «ευχή» του μεγάλου μας συνθέτη.

 Κυριακή 21 Ιουλίου
°Στην Αυλή της Γιωργίτσας 
°Καρδαμύλη Μεσσηνίας (Επαρχ. οδός Καλαμάτας - Αερόπολης, Δυτική Μάνη)
°Ώρα έναρξης: 21.00
°Τηλέφωνο κρατήσεων: 694 284 9549

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια