Ο Έκτορας Δέλτα, το πιο καυτό όνομα στη σκηνή του Stand-up Comedy, (το γεγονός ότι ξέχασε τον φούρνο ανοιχτό και έκαψε το σπίτι του έπαιξε έναν μικρό ρόλο για αυτόν τον τίτλο), έρχεται με την πρώτη του Solo παράσταση στο αγαπημένο μας Foka+Negra, την Παρασκευή 6 Ιουνίου στις 21.00!
Πολλοί τον γνωρίζετε ως συγγραφέα, ήρθε όμως η ώρα να τον μάθετε και ως κωμικό, διότι όπως λέει ο ίδιος, μεγάλωσε αρκετά και δεν μπορεί πλέον να πειραματίζεται στο σεξ οπότε άρχισε να πειραματίζεται με τις τέχνες.
Special (κυριολεκτικά) Guest θα είναι η ξεκαρδιστική Εύα Δημητροπούλου,
(οι διοργανωτές την επέλεξαν ώστε να είναι σίγουροι πως εκείνο το βράδυ θα υπάρχει τουλάχιστον ένας κωμικός που θα κάνει τον κόσμο να γελάσει).
Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Πρώτα το Παιδί», η οποία ιδρύθηκε για να συμβάλλει στη μείωση των ανισοτήτων που αντιμετωπίζουν τα παιδιά που ζουν κάτω από ή στο όριο της φτώχειας.
Ελάτε λοιπόν να γελάσουμε αλλά και να κάνουμε τον κόσμο μας λίγο καλύτερο.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
0 Σχόλια