Νέα έκδοση: Υπόθεση Μπετόβεν | Άρης Τσακμακίδης


"Υπόθεση Μπετόβεν"
Άρης Τσακμακίδης
Εκδόσεις Ελκυστής 
ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ 
Δεκαπέντε χρόνια πριν, ένας αστυνομικός πέφτει θύμα ενός καλοστημένου σχεδίου εξόντωσής του. Ένας πολύ ισχυρός έμπορος ναρκωτικών καταφέρνει με την επιρροή και τη δύναμή του να τον στείλει στη φυλακή για δέκα χρόνια. Τα μαρτύρια που υπομένει είναι μια φρίκη. Βιασμός και ξυλοδαρμός ήταν η καθημερινή του ρουτίνα. Όταν όμως μαθαίνει την αλήθεια, την προδοσία των δικών του ανθρώπων, την προδοσία όλων αυτών που αγαπά, ένα ένα τα κομμάτια της ψυχής του καίγονται. Σε συνεργασία με έναν συγκρατούμενό του, κατάφερε να αποδράσει από τη φυλακή του Πρινς Άλμπερτ και δέκα χρόνια μετά εμφανίζεται ως ο δολοφόνος που ακούει Μπετόβεν, κυνηγώντας όλους αυτούς που του κατέστρεψαν τη ζωή. Δεν το κάνει για εκδίκηση, αλλά για να πάρει πίσω τη χαμένη του ζωή. Πολλοί κατά συρροή δολοφόνοι έχουν περάσει από τον Καναδά. Κανείς όμως από αυτούς δεν άκουγε Μπετόβεν. 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 
Ο Αριστείδης Τσακμακίδης γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου 1998. Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και διαμένει στην Επανομή. Είναι φοιτητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Φλώρινας.
Η ιδέα της δημιουργίας της ιστορίας με τίτλο «Υπόθεση Μπετόβεν» ήρθε ξαφνικά στο μυαλό του όταν παρακολουθούσε μαζί με τους φίλους του την ταινία American Psycho. Όταν η κλασική μουσική έκανε την εμφάνισή της, ο ίδιος δεν άργησε να δημιουργήσει έναν νέο πρωτότυπο δολοφόνο.
Περίμενε μέχρι το τέλος της εξεταστικής, ώστε να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη και να αρχίσει να αποτυπώνει την προσωπικότητα του δολοφόνου σε ένα τετράδιο. Για δύο μήνες μέχρι να επιστρέψει στην περιοχή φοίτησής του δε βγήκε από το σπίτι. Η απομόνωση και τα τραγούδια που άκουγε επανειλημμένα προκειμένου να του έρθει η πολυπόθητη έμπνευση ήταν οι δύο καλύτεροι σύμβουλοί του. Μέχρι την τελευταία σελίδα ακολουθούσε την ίδια ρουτίνα. Το μυαλό του ενεργοποιούνταν μόνο όταν έπεφτε ο ήλιος. Πολλές φορές ξενυχτούσε πάνω από το τετράδιο και έπειτα μπροστά στον υπολογιστή του. Έναν χρόνο χρειάστηκε για να τελειώσει το έργο «Υπόθεση Μπετόβεν». Ποτέ δεν έγραψε ούτε μία σελίδα όσο ήταν μέρα. Αυτή είναι η υπογραφή του.
Ο κόσμος του βιβλίου άρχισε να ξετυλίγεται μπροστά του, όταν άρχισε να ασχολείται και με τη γραφή. Άφησε την τηλεόραση και τον κόσμο των ταινιών και ανακάλυψε έναν νέο πιο ενδιαφέροντα και πιο αληθινό κόσμο.
Μπορεί να διαβάσει οποιοδήποτε είδος βιβλίου, αλλά έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις αυτοβιογραφίες σημαντικών προσώπων.