22η Καλλιτεχνοποιητική μάζωξη "Κάτω από το φως της Ακρόπολης"


Με επιτυχία στέφθηκε η 22η Καλλιτεχνοποιητική μάζωξη το Σαββάτο 18/7/2019.

Σ' ένα μαγευτικό περιβάλλον κάτω από το φως της Ακρόπολης συναντήθηκε όλος ο ποιητικός κόσμος ποτισμένος από την ενέργεια της Ακρόπολης περπατώντας πάνω στα βήματα των αρχαίων ποιητών και σοφών!
Πέραν των υπέροχων απαγγελιών και της γνωριμίας που έγιναν μεταξύ τους, νέοι φίλοι προστέθηκαν στην ήδη μεγάλη παρέα των ποιητών του Καλλιτεχνοποιείου, που όπως ομολόγησαν δεν το περίμεναν ότι θα περάσουν τόσο όμορφα.
Την μάζωξη τίμησε ο Πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων(Ε.Ε.Λ.) Λογοτεχνών κ. Κώστας Καρούσος.
Ο ποιητής Αντώνης Θαλασσέλης εμπευστής της Καλλιτεχνοποιητικής μάζωξης, ευχαρίστησε τον Γίαννη Απόδιακο, τον Παναγιώτη Χατζηλεωνίδα και την Μίνα Κινγκ για την Μουσική ψυχαγωγία και τα υπέροχα τραγούδια.
Πολλοί περαστικοί ξένοι και Έλληνες παρακολουθούσαν την μάζωξη, και ανάμεσά τους και ο γιος του Γιάννη Πάριου, Χάρης Βαρθακούρης, που ήρθε κοντά τους και τους τραγούδησε, Μια ευχάριστη έκπληξη που έδωσε μια διαφορετική νότα στην όμορφη βραδιά.
Η βραδιά έκλεισε με χαμόγελα και με την επιθυμία όλων να ξανά επαναληφθεί και του χρόνου και να γίνει θεσμός για υπέροχες πνευματικές αναζητήσεις.