Παρουσίαση βιβλίου με μουσική: Τα διηγήματα του εγκλεισμού | εκδόσεις Άπαρσις


Οι εκδόσεις Άπαρσις, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου «Τα διηγήματα του εγκλεισμού», μας προσκαλούν σε μια βραδιά με μουσική στον πεζόδρομο της Κιάφας.

Κάπως έτσι οι «κανονικότητες» ή οι «μη» δημιουργούν 120 ματιές για τον εγκλεισμό
Ένα πλούσιο ανθολόγιο αφηγημάτων …στο διάστημα της καραντίνας
«….Οι ιδέες ενώθηκαν και βρήκαν έκφραση στο πρώτο διήγημα εγκλεισμού του Βασίλη Καλαμαρά με τίτλο «Οι αλεπούδες με κομμένη ουρά», συντέθηκαν δε από κοινού με τον Γιώργο Ευσταθίου, σε μια προσπάθεια αναζήτησης του αποτελεσματικότερου τρόπου έκφρασης, οργάνωσης και υλοποίησης, ξεκινώντας έτσι το ταξίδι μας στον κόσμο των διηγημάτων του εγκλεισμού. Τα διηγήματα και τα αφηγήματα αυτά έχουν την βασική ιδιαιτερότητα του πραγματικού χρόνου.

Στάλθηκαν, δημοσιεύτηκαν και αλληλεπίδρασαν μέσα στις μέρες της καραντίνας, από ανθρώπους ποικίλων ενδιαφερόντων. Ο συλλογικός αυτός τόμος των εκδόσεων Άπαρσις γεννήθηκε, ενηλικιώθηκε και ωρίμασε την περίοδο του εγκλεισμού, καταγράφοντας μία πρωτόγνωρη για όλους μας κατάσταση».

Κατερίνα Θανοπούλου
Συντονισμός έργου – Επιμέλεια έκδοσης
(Από τον πρόλογο του βιβλίου)
Συγγραφείς:
Το συλλογικό έργο περιλαμβάνει διηγήματα της Ιφιγένειας Αδαμίδου, του Γιώργου Αλεξάτου, του Γιάννη Γερογιάννη, της Κωνσταντίνα Ζαγάρη, του Αγγελή Καναπίτσα, της Μαίρης Λίπκοβιτς, του Νότη Μαυρουδή, του Ισίδωρου Παπαγεωργίου, της Παναγιώτας Τσολάκη-Αγγελοπούλου και του Ernesto N. Bauman μεταξύ πολλών άλλων.

Πληροφορίες:
Εκδόσεις Άπαρσις
www.aparsis.gr | T: 215 5155600

Τοποθεσία εκδήλωσης:
Μαριονέτα Bar- Τσίν Τσίν Tsin Tsin: Πεζόδρομος Κιάφας 4-6

Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020
Ώρα: 20.00