Συνεργασία Eternal Radio & Planet 90,6

 Συνεργασία Eternal RadioPlanet 90,6


Κόντρα στα σημεία των καιρών και με σκοπό την διάδοση της καλής ελληνικής και διεθνούς μουσικής αλλά και κάθε μορφής τέχνης, μια νέα ραδιοφωνική συνεργασία γεννήθηκε. 

Δύο κορυφαίοι στις προτιμήσεις των ακροατών ραδιοφωνικοί σταθμοί γνωστοί για την ποιότητα των εκπομπών τους ένωσαν τις δυνάμεις τους με στόχο μια υψηλού επιπέδου ακουστική εμπειρία. 

Ο μεγαλύτερος ιδιωτικός ραδιοφωνικός σταθμός του Λασιθίου, ο Planet 90,6 και ένας από τους κορυφαίους διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, το Eternal Radio ανταλλάσουν ιδέες και εκπομπές και τολμάνε ένα βήμα παραπάνω στοχεύονταςστην ποιοτικότερη ψυχαγωγία των ακροατών τους. 

Από την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020 και κάθε Τρίτη & Τετάρτη στις 11:30 το Eternal Radio σας ταξιδεύει στην Κρήτη αναμεταδίδοντας ζωντανά την εκπομπή “Κουβέντα να γίνεται”με την Μαρία Τροχοπούλου, μια εκπομπή λόγου και μουσικής με συνεντεύξεις από εκλεκτούς καλεσμένους. 

Από τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 οι δύο σταθμοί ανταλλάσουν ηχογραφημένες εκπομπές και εμπλουτίζουν το πρόγραμμα τους ως εξής: 

Planet 90,6 

Δευτέρα 18:00 – 20:00 “Χρωματίζοντας το πεντάγραμμο” με τον Γιάννη Παναγιωτίδη – η εκπομπή μεταδίδεται ζωντανά στο Eternal Radio κάθε Πέμπτη 20:00 – 22:00 

Τετάρτη 19:00 – 21:00 “Λαβύρινθος” με τον Γιάννη Μόσχου – η εκπομπή μεταδίδεται ζωντανά στο Eternal Radio κάθε Τρίτη 20:00 – 22:00 

Πέμπτη 21:00 – 23:00 “Μουσικές Ανάσες” με την Χριστίνα Δεληγιάννη - η εκπομπή μεταδίδεται ζωντανά στο Eternal Radio κάθε Τρίτη 22:00 – 24:00 Eternal Radio 

Δευτέρα 23:00 – 01:00 “Τροχογυρίσματα” με την Μαρία Τροχοπούλου – η εκπομπή μεταδίδεται ζωντανά στον Planet 90,6 κάθε Παρασκευή 20:00 – 22:00 

Τετάρτη 18:00 – 20:00 “Μικρές Ροκ Ιστορίες” με τον Γιώργο Αρβανιτίδη – η εκπομπή μεταδίδεται ζωντανά στον Planet 90,6 κάθε Τρίτη 20:00 – 22:00 Λίγα λόγια για τον Planet 90,6 

Ο σταθμός λειτουργεί από το 1994, και χάρη στη αγάπη των ακροατών βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών του νομού Λασιθίου. Δίνει έμφαση κυρίως στα τοπικά δρώμενα με δημοσιογραφικές εκπομπές (τοπικού ενδιαφέροντος) και στην καλή ελληνική και ξένη μουσική. 

Ο σταθμός έδωσε από την αρχή στο ακροατήριο του τη δυνατότητα να απολαμβάνει ποιοτική μουσική ψυχαγωγία πέρα από τα συνηθισμένα. 

Γνωρίζοντας πόσο εύκολο είναι να γίνει ένα ραδιόφωνο κουραστικό και έχοντας κατά νου τη σωστή ενημέρωση του ακροατή για της νέες κυκλοφορίες δίσκων παρουσιάζει αρκετούς πρωτόγνωρους ήχους. 

Επιθυμεί την ύπαρξη ενός μουσικού κόσμου, όπου θα χωράνε με την πρέπουσα αρμονία όλα τα είδη μουσικής και κατά συνέπεια όλοι οι ακροατές να μη βιώνουν το ραδιόφωνο, σαν ένα κουτί που πετάει κακότεχνους ήχους, αλλά σαν ένα σύγχρονο μέσο ψυχαγωγίας με πολύ και καλή Ελληνική αλλά και ξένη μουσική. Επιλογές που στηρίζονται στις επιλογές των παραγωγών, με όλες της καινούργιες κυκλοφορίες αλλά και με τις απαραίτητες αναφορές στα παλιά αξέχαστα ελληνικά και ξένα τραγούδια πλαισιώνεται το 24ωρο πρόγραμμα του σταθμού. 

Οι παραγωγοί του Planet 90,6 με την αγάπη τους για ένα σύγχρονο ραδιόφωνο δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. 

Ειδικές εκπομπές αφιερωμένες σε διάφορα μουσικά είδη, και προγράμματα με non stop μουσική. 

Έτσι, τραγούδια που πληρούν τις προϋποθέσεις του μέτρου και της ευπρέπειας και την απαραίτητη δύναμη ψυχής είναι ενταγμένα στο πρόγραμμά του. 

Εμβέλεια του Planet 90,6 

Ο Planet εκπέμπει σε όλη την Ανατολική Κρήτη στους 90,6 ΜΗZ στα FM με κέντρο εκπομπής του την Ιεράπετρα Κρήτης. 

Λίγα λόγια για το EternalRadio 

«Κάθε φορά που ακούς μουσική ταξιδεύεις, ονειρεύεσαι, θυμάσαι, νιώθεις… με μία λέξη ζεις» 

Ο διαδικτυακός σταθμός Eternal Radio δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2016. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει ελληνική έντεχνη και ξένη μουσική από το εγχώριο και διεθνές ρεπερτόριο. 

Μεταδίδει μουσική 24 ώρες το 24ωρο, εφτά ημέρες την εβδομάδα, είτε μέσω των ζωντανών εκπομπών του, είτε μέσω των μουσικών επιλογών των παραγωγών του στην αυτόματη playlist του σταθμού. 

Βρίσκεται στην 5η σεζόν λειτουργίας του και έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές χιλιάδων πιστών ακροατών. 

Από το 2019 το Eternal Radio είναι κύρια δραστηριότητα της εταιρείας Starider Productions η οποία δραστηριοποιείται στα media, την τέχνη και την επικοινωνία αυτής. 

Η δυναμική 

Περισσότεροι από 300.000 ακροατές κυρίως από την Ελλάδα και άλλες 120 χώρες έχουν επιλέξει το Eternal Radio σαν τη καθημερινή τους ραδιοφωνική παρέα. 

Η εμπειρία 

Διοργάνωση ως τώρα δύο ραδιομαραθώνιων φιλανθρωπικού σκοπού για την ενίσχυση της Κιβωτού Του Κόσμου και του Make A Wish Ελλάδας με πάνω από 50 καλεσμένους οι οποίοι μίλησαν και τραγούδησαν ζωντανά στον αέρα του Eternal Radio 

Διοργάνωση του 1ου EternalRockParty στο HolyWoodLiveStage με καλεσμένους στη σκηνή τους RockBottomProject, PlaygroundTheBand&PANΔΩRA’SBOX 

Πλήθος ζωντανών συνεντεύξεων και unpluggedliveevents στο studio του EternalRadio 

40 ώρες την εβδομάδα ζωντανών εκπομπών μουσικής και λόγου από τις 11:00 μέχρι τις 24:00 καθημερινά 


ΟPlanet 90,6 και το Eternal Radio τόλμησαν το επόμενο βήμα για την ποιοτικότερη ψυχαγωγία σας. 

Η τέχνη και η επικοινωνία έχει ανάγκη από περισσότερους συναγωνιστές και και λιγότερους ανταγωνιστές

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια