Αφιέρωμα στη ραδιοφωνική παραγωγό Δέσποινα Σιδέρη

 


H Δέσποινα Σιδέρη μεγάλωσε με τους πειρατικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και αγάπησε το ραδιόφωνο από πολύ μικρή ηλικία. Σπούδασε λογιστικά και εργάστηκε για πολλά χρόνια σε διαφημιστική εταιρία. Αλλά κάθε αγάπη,  που ξεκινά στην εφηβεία, μένει για πάντα. Έτσι, αποφάσισε πολλά χρόνια μετά να κάνει αυτή την αγάπη δημιουργία. 

Σπούδασε δημοσιογραφία και Μ.Μ.Ε. Η φωνή σαν μέσο επικοινωνίας την κέρδισε και στην μεταγλώττιση κι έτσι βρέθηκε  στο Θέατρο των Αλλαγών και στο Open Theatre.


Το 2014 ξεκίνησε την ραδιοφωνική της εκπομπή «Μουσικό Αλφάβητο», την οποία συνεχίζει έως και σήμερα. Πρόκειται για μια εκπομπή που προβάλλει το ελληνικό τραγούδι του σήμερα και του χθες και αναφέρεται σε γεγονότα μουσικά και ιστορικά. Επίσης, αρκετά συχνά κάνει αφιερώματα σε καλλιτέχνες και δημιουργούς. 

Η Δέσποινα Σιδέρη ξεκίνησε τη ραδιοφωνική της πορεία από το Μusic Society. Έπειτα οι Radio Reboot, La Vita, Acappella και Octava είναι οι ιντερνετικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί που συνέχισαν να φιλοξενούν την εκπομπή της. Σήμερα την ακούτε από το Radio Octava.

Και το μουσικό ταξίδι συνεχίζεται…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια