Το τραγούδι των εθνικών καλλιστείων GS HELLAS 2020 από την ΚΟΥΚΟΥΒΕ


Tα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2020 γιόρτασαν φέτος τα 10 χρόνια ζωής του και το θέαμα για όσους παρευρέθησαν, ήταν φαντασμαγορικό.


Τα GS HELLAS φέτος πραγματοποιήθηκαν στον Πολυχώρο Λώλου και κατάφεραν το σύμβολο του θεσμού τους, το Παγώνι, να ανοίξει τα φτερά του και να γίνει φωτεινό σύμβολο για όλο τον κόσμο. Συνδέθηκαν με 95 χώρες κατά τη διάρκεια του διαγωνιστικού τους μέρους και έδειξαν τί εστί αρμονική Ελληνική ομορφιά.

Τη λαμπερή βραδιά παρουσίασαν ο πρόεδρος του διαγωνισμού, Γιώργος Κούβαρης και η εκθαμβωτική ηθοποιός Νικολέτα Καρρά. Μαζί τους στον σχολιασμό και τις μουσικές επιλογές η μοναδική Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Στα decks μαζί με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου έδωσε το δικό του στίγμα ο μουσικός παραγωγός Dj Stephan.

Μάλιστα για την συγκεκριμένη βραδιά ο πρόεδρος των Εθνικών Καλλιστείων έδωσε εντολή στην Promo Paganias να ετοιμάσει ένα νέο τραγούδι με την καλλιτέχνιδα Ιουλία Κουκουβέ που έχει χαρακτηριστεί η πρώτη ελληνίδα ράπερ και έχει μια ανοδική πορεία στον χώρο της ραπ και τραπ σκηνής. Το τραγούδι το έγραψε ο Μουσικός Διευθυντής της Promo Paganias ο γνωστός παραγωγός και ράπερ ΑΡΧΟΝΤΑΣ και το ερμήνευσε μοναδικά η Ιουλία ΚΟΥΚΟΥΒΕ την βραδιά του τελικού. 

Το τραγούδι των εθνικών καλλιστείων Gs Hellas που παρακολούθησαν 95 χώρες.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια