Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Φυλάτος«Πλανήτης Γη – Διοξείδιο του άνθρακα 414.23» – Γιάννη Στεφανάκη


ISBN: 978-960-658-042-0
ΣΕΛΙΔΕΣ: 134
ΕΚΔΟΣΗ: 1η
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Γιάννης Στεφανάκης


Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι δεδομένη και η κλιματική αλλαγή είναι παρούσα και εξελίσσεται με απρόβλεπτη σφοδρότητα. Εμείς γενικά συνεχίζουμε τις δουλειές μας με τον ίδιο τρόπο, η καθημερινότητά μας παραμένει η ίδια, χρησιμοποιούμε την ίδια ενέργεια, τα ίδια προϊόντα, τα ίδια αυτοκίνητα, τρεφόμαστε με τον ίδιο τρόπο, οι αποψιλώσεις των δασών συνεχίζονται με τους ίδιους ρυθμούς, ίσως και μεγαλύτερους σε μερικές περιπτώσεις.«Οι επιστήμονες έχουν ηθική υποχρέωση να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα για οποιαδήποτε μεγάλη απειλή. Από τα στοιχεία που διαθέτουμε, είναι σαφές ότι είμαστε αντιμέτωποι με μια κλιματική επείγουσα ανάγκη. Παρά τα 40 χρόνια μεγάλων διεθνών διαπραγματεύσεων, γενικά συνεχίζουμε τις δουλειές μας με τον συνηθισμένο τρόπο και ουσιαστικά έχουμε αποτύχει να αντιμετωπίσουμε την κρίση. Η κλιματική αλλαγή έχει φθάσει και επιταχύνεται ταχύτερα από ότι πολλοί επιστήμονες περίμεναν» δηλώνουν οι ειδικοί για το κλίμα.
Το βιβλίο αυτό επιχειρεί μια σφαιρική προσέγγιση στο θέμα του φαινομένου του θερμοκηπίου και της κλιματικής αλλαγής, που είναι προφανές ότι έχει επιφέρει και απειλεί ακόμα και με εξαφάνιση τη ζωή στον πλανήτη και με αφανισμό τον ανθρώπινο πολιτισμό. Γίνεται εκτενή αναφορά στις επιπτώσεις του φαινομένου, όπως η αύξηση της θερμοκρασίας, η τήξη των πάγων και η άνοδος της στάθμης των θαλασσών, τα ακραία φυσικά φαινόμενα, οι μεταναστεύσεις πληθυσμών, η εμφάνιση νέων ασθενειών κ.λπ. Επίσης, γίνεται αποτίμηση της προσπάθειας της διεθνούς κοινότητας για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

«Υγειοκλοπές … Η περιπέτεια του Κόρον» – Ελένης ΓεωργίουISBN: 978-960-658-034-5
ΣΕΛΙΔΕΣ:34
ΕΚΔΟΣΗ:1η
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Ελένη Γεωργίου
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΣ: Φλώρου Ιωάννα

Κάθε περίοδος επιδημίας είναι δύσκολη για όλους μας, ιδιαίτερα για τα παιδιά καθώς δεν μπορούν να την κατανοήσουν.
Το βιβλίο αυτό, χρησιμοποιώντας ως εργαλείο τη φαντασία, προσπαθεί να δώσει μια αφήγηση της κατάστασης που βιώνουμε σε κάθε αντίστοιχη εποχή.
Αφήστε τα παιδιά σας να γνωρίσουν τον Κόρον τον ιό, μέσα από αυτό το βιβλίο και αντλείστε έμπνευση για να δώσετε τις απαντήσεις που ταιριάζουν στο δικό σας παιδί, σ’ αυτή, αλλά και σε μελλοντικές καταστάσεις.

«Ύμνοι στη χαρά – Ένα ξυπνητήρι αλλιώτικο» – Χριστίνας Αμανατοπούλου

ISBN:978-960-658-033-8
ΣΕΛΙΔΕΣ: 40
ΕΚΔΟΣΗ: 1η
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Χριστίνα Αμανατοπούλου
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΣ: Μαρία Δημητροπούλου

Ένα αλλιώτικο ξυπνητήρι χτυπά σήμερα.
Χτυπά μελωδικά και ρυθμικά.
Τι συμβαίνει; Τι να σημαίνει;
Ο Ιωάννης ξυπνά αμέσως!
Μήπως πρέπει να ντυθεί
και στο σχολείο να τρέξει;
Ή μήπως να σηκωθεί και να συμμαζέψει;
Μια ιστορία γεμάτη μελωδία,
μουσική που την ακούς σε κάθε γωνιά του
κόσμου, συντροφιά με τον Ιωάννη!

Interactive ηχοβιβλίο που περιλαμβάνει ηχογραφημένους ύμνους από την “Ακαδημία Ψαλτικής Ειρμός”, προσβάσιμους μέσω QR/link, καθώς και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Χρυσαφούλης – Το χρυσόψαρο που ήθελε να δει τη θάλασσα – Κατερίνας ΒαρσαμογιάννηISBN: 978-960-658-052-9
ΣΕΛΙΔΕΣ: 24
ΕΚΔΟΣΗ: 1η
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Κατερίνα Βαρσαμογιάννη
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΣ: Κωνσταντίνα Κουτράκη

Χρυσαφούλης – Το χρυσόψαρο που ήθελε να δει τη θάλασσα

Ο Χρυσαφούλης, το όμορφο χρυσόψαρο ζούσε σε ένα πανέμορφο ποτάμι. Εκτός από όμορφος ήταν όμως και περίεργος και ήθελε τα πάντα να εξερευνά. Αποφάσισε λοιπόν, να ακολουθήσει τον ξάδερφο του Αθερίνο στη θάλασσα. Εκεί όλα ήταν διαφορετικά και ο Χρυσαφούλης ακόμη πιο διαφορετικός από όλα τα άλλα θαλασσινά ψάρια. Άλλα τον αντιμετώπισαν με καχυποψία, άλλα πιο φιλικά, μα κανένα δεν τον ήθελε στην παρέα του. Θα καταφέρει ο Χρυσαφούλης να κάνει καινούργιους φίλους; Θα τον αποδεχθούν; Στο τέλος της ιστορίας θα ανακαλύψεις την αλήθεια… για την πραγματική φιλία.

«Cooking at Home» – Κώστα Κωβαίου


ISBN: 978-960-658-047-5
ΣΕΛΙΔΕΣ: 80
ΕΚΔΟΣΗ: 1η
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Κώστας Κωβαίος

Συνταγές μαγειρικής υπάρχουν παντού. Στο διαδίκτυο, στην τηλεόραση, σε έντυπα, περιοδικά. Κυριολεκτικά παντού.
Πόσες όμως από αυτές τις συνταγές είναι πρότυπες, δοκιμασμένες σε επαγγελματικό και οικιακό επίπεδο και επώνυμες;
Στόχος του βιβλίου, είναι να μάθουμε να μαγειρεύουμε σωστά και μέσα από τις διάφορες συμβουλές να διευρύνουμε τους μαγειρικούς ορίζοντες μας.
Να μη φοβηθούμε να πειραματιστούμε, να δοκιμάσουμε νέα υλικά και συνδυασμούς.
Άλλωστε πολλές μεγάλες συνταγές, προέκυψαν από λάθη ή στιγμιαίες εμπνεύσεις.

«Innuendo (Ιννουέντο)» – Πέτρου ΜπράιλαISBN: 978-960-658-048-2
ΣΕΛΙΔΕΣ: 212
ΕΚΔΟΣΗ: 1η
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Πέτρος Μπράιλας


Όταν ο νεαρός λογιστής Στέφανος Χατζής γνώριζε τυχαία την καταξιωμένη και εκκεντρική συγγραφέα Ιζαμπέλ Ντε Μποκ, τίποτα δε θα μπορούσε να τον είχε προειδοποιήσει για την πρόταση που θα του έκανε.

Ένα ανορθόδοξο παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι ξεκινά από την πρώτη κιόλας στιγμή. Με τους δύο αταίριαστους ήρωες να αλλάζουν ρόλους κατά βούληση προσπαθώντας να μείνουν μακριά από τη φάκα.

Όμως όταν η παρτίδα αναγκαστικά διακόπτεται στη μέση, ένα νέο παιχνίδι αγωνίας ξεκινά για έναν από τους δύο…

«Reborn Μοναδικές εικόνες για μοναδικούς ανθρώπους!» – Αλεξίας Αλεξανδρίδου


ISBN: 978-960-658-043-7
ΣΕΛΙΔΕΣ: 186
ΕΚΔΟΣΗ: 1η
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Αλεξία Αλεξανδρίδου

Από το 2016 που ξεκίνησε το ταξίδι μου στη δημιουργική φωτογράφηση νεογέννητου άρχισα να ανακαλύπτω χαρακτηριστικά μου άγνωστα μέχρι τότε! Να βρίσκομαι έξω από τη ζώνη άνεσης μου και παρόλα αυτά να αντιλαμβάνομαι ότι μπορώ να τα καταφέρω με επιμονή, υπομονή, με πολλή αγάπη για το αντικείμενό μου, αλλά και τον απαραίτητο προγραμματισμό και στοχοθεσία γι’ αυτά που ήθελα να ολοκληρώσω με επιτυχία.
Αυτό το ημερολόγιο που κρατάτε στα χέρια σας φανερώνει την έμπνευση και την αποφασιστικότητα σε συνδυασμό με τις ενότητες που μπορείτε να κρατάτε ενήμερο τον εαυτό σας για τα βήματα προς τη δική σας πρόοδο και προς την επιτυχία. Καταγράψτε και ενημερώνετε συνεχώς για τον εαυτό σας και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε!

Ημερολόγιο-bullet journal-φωτογραφικό λεύκωμα αυτοβελτίωσης και αυτο-οργάνωσης με bullet goals, προκαθορισμένα και ελεύθερα πεδία συμπλήρωσης.

«Ενώπιον του Βασιλιά» – Γρηγόριου Σ. Παπαδόπουλου


ISBN: 978-960-658-050-5
ΣΕΛΙΔΕΣ: 174
ΕΚΔΟΣΗ: 1η
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Γρηγόριος Σ. Παπαδόπουλος

Ο φέρελπις αρχαιολόγος Αλέξανδρος Τατόπουλος, καταφθάνει στην περίλαμπρη Βενετία, με σκοπό να μάθει αποκαλυπτικές πληροφορίες για τον βίο του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Λίγη ώρα πριν την άφιξή του, ένας φόνος ανατρέπει όλο τον προγραμματισμό του, με αποτέλεσμα να περιπλανηθεί μέχρι τη Νάπολη και την ξεχασμένη αρχαία Κύμη, ώστε να μάθει τα συγκλονιστικά μυστικά που θα αλλάξουν τη ζωή του…
Με την πλοκή να εξελίσσεται υπό το άγρυπνο βλέμμα της ιταλικής μαφίας, το συναρπαστικό θρίλερ καταλήγει σε μία ασύλληπτη κορύφωση…
Μετά και το άνοιγμα του μνημείου της Αμφίπολης, η ανακάλυψη του τόπου στον οποίο βρίσκεται η σορός του Μεγάλου Αλεξάνδρου παραμένει μυστήριο. Εκτός αν εξετάσουμε προσεκτικά και συνδυαστικά τις πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Ίσως έτσι να καταφέρουμε να προσεγγίσουμε τα μεγάλα αινίγματα του παρελθόντος.

«Ζήσε πιο ευτυχισμένα και αρμονικά» – Ιωάννη ΚυριαζόγλουISBN: 978-960-658-040-6
ΣΕΛΙΔΕΣ: 272
ΕΚΔΟΣΗ: 1η
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Ιωάννης Κυριαζόγλου

Ζήσε πιο ευτυχισμένα και αρμονικά – Προτάσεις και σκέψεις βελτίωσης και ευεξίας για μια πιο ισορροπημένη ζωή στον 21ο αιώνα

Το βιβλίο «Ζήσε πιο ευτυχισμένα και αρμονικά» περιγράφει πώς μπορείς να έχεις μια πιο ευτυχισμένη, αρμονική και ισορροπημένη ζωή, σε όλα τα επίπεδα (προσωπικό, οικογενειακό, κοινωνικό, κ.λπ. ) στις συνθήκες, δυσκολίες, καταστάσεις, τρόπους σκέψης και διαβίωσης στον 21ου αιώνα.

Σ’ αυτό το βιβλίο προτείνω την αξιοποίηση των 8 πανανθρώπινων αρετών (Φιλία, Αγάπη, Αρμονία, Πίστη, Καλοκαγαθία, Μετριοφροσύνη, Δικαιοσύνη, Θάρρος) και ενός μοντέλου διαβίωσης (Πιστεύω, Δένομαι, Ανήκω, Ευεργετώ), για την σημαντική βελτίωση της ζωής μας.


«Η ζωή εν μέρει» – Αντώνιου ΑναγνωστόπουλουISBN: 978-960-658-051-2
ΣΕΛΙΔΕΣ: 74
ΕΚΔΟΣΗ: 1η
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Αντώνιος Αναγνωστόπουλος

Την κοιτά… αποστρέφει το βλέμμα, της γνέφει…γυρίζει αλλού, την ακουμπά κι αυτή τραβιέται, την αγκαλιάζει μα ξεφεύγει κι ένα πρωί του χαμογελάει, τον κρυφοκοιτά πίσω απ’ τη μάσκα και τον καλεί στο ταξίδι της.
Του φωνάζει δυνατά: «Ακολούθα με, κι ας σου ξεφεύγω… Μη σταματάς, μη σταματάς. Ζήσε, έτσι είμαι εγώ. Θα σου δώσω χαρές, θα σου δώσω λύπες, θα σου δώσω φιλιά κι αγκαλιές κι εσύ θα με φωνάζεις ΖΩΗ μέχρι να ματώσουν τα χείλη σου και θα ζεις…»
Ο Άγνωστος Άλφα ζει, έμαθε να ζει και να το χαίρεται, να το τραγουδά και να το γράφει για εκείνον και για εμάς. Ύμνος στη ζωή κι ας είναι κι εν μέρει. Είναι ζωή.

«Ημερολόγιο αυτοεκτίμησης» – Μαρίας ΛαζαρίδουISBN: 978-960-658-044-4
ΣΕΛΙΔΕΣ: 154
ΕΚΔΟΣΗ: 1η
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Μαρία Λαζαρίδου

Έμπνευση για το Ημερολόγιο Αυτοεκτίμησης αποτέλεσε μία στιγμή σε κάποια από τις συνεδρίες μου με μία νεαρή γυναίκα. Μιλώντας μαζί της σχετικά με τα εμπόδια που αντιλαμβάνεται στην πορεία της για να χτίσει μία υγιέστερη εικόνα για τον εαυτό της μου εξομολογήθηκε: «Μερικές φορές δυσκολεύομαι να το θυμηθώ».
Ως στόχος μας τέθηκε να γίνει ευκολότερο, να μάθει να εξασκεί την ικανότητα να θυμάται όσα της είναι χρήσιμο να θυμηθεί. Ήταν τότε που μέσα μου γεννήθηκε η επιθυμία να δημιουργήσω ένα σύστημα, που χρησιμοποιώντας το, για λίγα λεπτά της ημέρας καθημερινά, θα έβρισκε σταδιακά ό,τι της είναι πλέον μέρος του εαυτού της, να διατηρεί θετικότερη εικόνα για την ίδια και δημιουργικότερη, πιο ευγενική νοοτροπία για την πορεία της στο ταξίδι της ζωής.
Αυτό ελπίζω να είναι το δώρο μου ως Life Coach για εσένα που κρατάς αυτό το Ημερολόγιο: να νιώσεις ότι αυτοί οι εσωτερικοί πόροι που σου χρειάζονται για να προχωρήσεις προς ό,τι σου είναι σημαντικό στη ζωή σου, βρίσκονται μέσα σου και με την κατάλληλη υποστήριξη, εξάσκηση και τον απαραίτητο χρόνο να διαπιστώσεις ότι πλέον μπορείς να τους έχεις εύκολα διαθέσιμους, ώστε να διευκολύνουν την πορεία σου.

«Μαζί» – Παναγιώτη Ιωαννίδη & Δέσποινας Τσουνάκα


ISBN 978-960-658-041-3
ΣΕΛΙΔΕΣ 282
ΕΚΔΟΣΗ 1η
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Παναγιώτης Ιωαννίδης & Δέσποινα Τσουνάκα

Ένας οδηγός ανάπτυξης αυτογνωσίας, επίγνωσης, υπευθυνότητας και πληρότητας στα πλαίσια μίας ερωτικής σχέσης ή γάμου.
Απευθύνεται σε ζευγάρια, αλλά και σε ανθρώπους που θέλουν να βρουν τον σύντροφο της ζωής τους.
Μέσα από το θεωρητικό και πρακτικό μέρος του, σας προκαλεί με αμέτρητους τρόπους να λάβετε μαζική δράση για να βελτιώνεστε κάθε μία ημέρα και να συμπεριφέρεστε συνέχεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον σύντροφό σας. Θα απογυμνωθείτε μπροστά στον εαυτό σας και στον σύντροφό σας και θα βιώσετε αγάπη που δεν περιγράφεται, καθώς θα αξιοποιήσετε την πρωτοποριακή μέθοδο της αλληλοπληρότητας.
Θα γνωρίσετε σε βάθος τον εαυτό σας και έτσι θα γνωρίσετε και θα κατανοήσετε ουσιαστικά και τον σύντροφό σας. Μαζί ως ένα, θα βρείτε τον σκοπό της ύπαρξής σας και θα ζήσετε μία υγιή και ισορροπημένη ζωή, έτσι ακριβώς όπως τη θέλετε.
Ένα ταξίδι γεμάτο προκλήσεις, χαρές, λύπες και ανεβοκατεβάσματα, που οδηγεί σε πρόοδο, η οποία δε σταματά ποτέ.
Είστε έτοιμοι;

«Μορφή Αδάμαστη, Εικόνα Έμπνευσης» – Γιάννη Παπαγεωργίου


ISBN: 978-960-658-054-3
ΣΕΛΙΔΕΣ: 270
ΕΚΔΟΣΗ: 1η
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Γιάννης Παπαγεωργίου

Στη μακρινή Ελλάδα του 2196, ένας καλλιτέχνης, ο Τίμος, προσπαθεί να ανακατασκευάσει το άγαλμα της Νίκης της Σαμοθράκης αναζητώντας μοντέλα που να φέρουν την αδάμαστη μορφή της αυθεντικής. Ένα βράδυ συναντά την Τάνια. Στο σώμα της θα βρει όλες τις ασύλληπτες αναλογίες της αρχαίας Θεάς, ένα κατακλυσμιαίο έρωτα και ένα μοναδικό μυστικό που μπορεί να φέρει ρήξη σε πολλές πάγιες αντιλήψεις, για τον άνθρωπο, τη σκέψη και τη λεπτή ισορροπία μεταξύ φανταστικού και πραγματικού. Όμως η διαφορετικότητα της Τάνιας είναι ορατή από την αδιάκριτη ματιά των ισχυρών της εποχής που την κυνηγούν με σκοπό να αποκρυπτογραφήσουν το μυστικό της και να καρπωθούν τις δυνάμεις του. Ο Τίμος θέλει την Τάνια σαν γυναίκα, χωρίς να ενδιαφέρεται για οτιδήποτε την κάνει μοναδική. Ζει μαζί της την περιπέτεια και μια τιτάνια σύγκρουση με το σκληρό τεχνολογικό κατεστημένο της εποχής τους. Μπροστά στο αδιέξοδο που βρίσκεται επιλέγει ένα βίαιο τρόπο να σώσει την Τάνια από τους εχθρούς της λυτρώνοντάς την από τη μοναδικότητά της που με μανία ζητούν.

«Ο Λύχνος» – Γιώργου Μανέττα


ISBN: 978-960-658-053-6
ΣΕΛΙΔΕΣ: 270
ΕΚΔΟΣΗ: 1η
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Γιώργος Ευθ. Μανέττας

«Η σωτηρία για τον Λύχνο θα έρθει από μακριά, όταν αυτός θα βρίσκεται στη μέση εποχή. Ο άντρας που θα τη φέρει, θα έχει παλέψει με τα κύματα».
Στο παλάτι, η βασίλισσα Αρσινόη ανακοινώνει τα λόγια της προφητείας στον νέο άγνωστο άντρα χωρίς όνομα και πατρίδα, που λίγο πριν διασώθηκε στη θάλασσα των Φωτοδόχων.
Με αντάλλαγμα να ξαναβρεί τη μνήμη και την ελευθερία του, εισχωρεί στην αφιλόξενη χώρα των Αφώτιστων με σκοπό να εξοντώσει τον πανίσχυρο άρχοντα του σκότους Κραταιό και ν’ απαλλάξει έτσι τον πλανήτη Λύχνο απ’ την κυριαρχία του. Με μοναδικό του όπλο και πυξίδα έναν φωτεινό κρύσταλλο, ξεκινά για ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή μέσα στο σκοτάδι και το μυστήριο, όπου η πραγματικότητα μπλέκεται με το όνειρο και η λογική με την παράνοια.
Ένα μόνο είναι σίγουρο, πως τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται…

«Πιόνια στη σκακιέρα του έρωτα» – Δημήτρη Τσινικόπουλου


ISBN: 978-960-658-046-8
ΣΕΛΙΔΕΣ: 254
ΕΚΔΟΣΗ: 1η
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Δημήτρης Τσινικόπουλος

Η εποχή μας ευνοεί τα εύκολα. Αλλά, ο έρωτας, ποτέ δεν είναι εύκολος. Στον έρωτα δεν υπάρχει μόνο αγάπη… Υπάρχει και αντιπαλότητα, ζήλεια, κτητικότητα και, ενίοτε, μίσος. Μέσα στις ιστορίες αυτές, ο αναγνώστης θα συναντήσει καταστάσεις και πρόσωπα που συνυπάρχουν σε σχέση συγκρουσιακή. Με τον εαυτό τους και με τους άλλους. Θα συναντήσει τον σεξουαλικά ανικανοποίητο Δον Ζουάν, τη βολεμένη σύζυγο, που δε θέλει να είναι πια ερωμένη του συζύγου, τη γυναίκα που εξευτελίζει τους εραστές της, αλλά την εκδικείται ο σκύλος της που τον λατρεύει…
Τη μοιραία γυναίκα αράχνη, που καταστρέφει τον άντρα που πέφτει θύμα της, τον σύζυγο που προτιμά να μη χωρίσει την ανάπηρη γυναίκα του, όχι όμως και να προδώσει τον εαυτό του… Την παιδοκεντρική σύζυγο που απιστεί προς τον σύζυγο, όντας ερωτευμένη με… τα παιδιά της, την απελευθερωμένη γυναίκα που είναι υπόδουλη στις ορμόνες της και στις προλήψεις.
Θα συναντήσει τον θείο έρωτα ενός καλόγερου που συγκρούεται με τον ανθρώπινο, κάποιους αταίριαστους εραστές, συνοδούς των ονείρων τους, τον άντρα που ερωτεύεται μια νεότερη γυναίκα πανομοιότυπο της γυναίκας του. Την «ποντικοπαγίδα», στην οποία βρίσκεται ο σεξουαλικά εθισμένος, τη γυναίκα που ξεφεύγει από τον άντρα που αγαπά, για να ικανοποιήσει κάποιον άλλο που αγαπά περισσότερο: τον εαυτό της…
20+3 ΕΡΩΤΙΚΕΣ ιστορίες, βγαλμένες από τη σύγχρονη πραγματικότητα, δοσμένες με τρόπο ρεαλιστικό, γλαφυρό και συναρπαστικό, που θα σας καθηλώσουν.
Γιατί, όλοι οι ερωτόπληκτοι, νέοι και παλιοί ανεξαιρέτως, ακόμη κι αυτοί που το γνωρίζουν, αλλά και αυτοί που δεν το αναγνωρίζουν, όλοι σε τελική ευθεία είναι θύματα του πάθους τους, είναι παίχτες, αλλά και ταυτόχρονα ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ.

«Πορτρέτα που έχει δημιουργήσει η ίδια η φύση» – Λευτέρη ΠαπάζογλουISBN: 978-960-658-049-9
ΣΕΛΙΔΕΣ: 56
ΕΚΔΟΣΗ: 1η
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Λευτέρης Παπάζογλου Left


Portrait Stones

Στη δουλειά αυτή πειραματίζομαι αρκετά με τον χρόνο και το φως. Τελικά κατάλαβα την τεράστια δύναμη που έχει η φύση. Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι είναι σαν να βρήκα τους προγόνους μου.
Η φύση μπορεί να μας δώσει εκπληκτικά «ΓΛΥΠΤΑ» τα οποία έχουν πάρει το σχήμα τους από το νερό, τον αέρα και τους αιώνες, και μας δίνουν κάτι το φανταστικό.
Είναι μαγικό το πώς σχηματίστηκαν αυτά τα βότσαλα που μπορεί να χρειάστηκαν χιλιάδες ή ακόμη και εκατομμύρια χρόνια…
__________________

In this work, I am experimenting a lot with time and light. I finally realized how strong nature is. I am not sure, but I think that I found my Ancestors.
Nature can give us exquisite Sculptures, which have been shaped by water, air, and the eons and are fantastic.
It is wondrous how these Pebbles have formed through time, how long they needed to be shaped. Thousands or even millions of years…
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια