"Αρχίζουμε..!": Η Νάσια Σωτήρχου live στην "Αλεξάνδρεια"


Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 στις 8:30 μ.μ.
Αλεξάνδρεια πολυχώρος τέχνης

Εισιτήρια
www.facebook.com/AlexandreiaPolychorosTechnes

Η Νάσια Σωτήρχου από τότε που θυμάται τον εαυτό της, έχει αγάπη και πάθος για τη μουσική, μελωδίες στο μυαλό και τραγούδι στα χείλη. Μέσα σε δύσκολες εποχές για την δισκογραφία και τους νέους καλλιτέχνες, βρίσκει το ύφος και τον τρόπο να εκφραστεί και να καταθέσει τη δική της μουσική πρόταση, με το νέο της digital single με τίτλο «Στου Γαλάζιου τα όρια», ένα έντεχνο, συναισθηματικό τραγούδι σε ρυθμό 9/4, με την υπογραφή του Νίκου Καραδημητρίου στη μουσική και τους στίχους. Αν και δεν υποστηρίζει τις «ταμπέλες» όταν πρόκειται για τη μουσική, η Νάσια Σωτήρχου με τη ζεστή, συναισθηματική φωνή της, βρίσκεται στον «φυσικό της χώρο» όταν ερμηνεύει τραγούδια που κινούνται στους δρόμους του έντεχνου και του παλιού λαϊκού.

Έχοντας στο ενεργητικό της πάρα πολλές live εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Αθήνας, προσωπικές αλλά και σε συνεργασία με καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου, όπως ο Αντώνης Μιτζέλος, ο Γιάννης Νικολάου, η Λένα Αλκαίου κλπ., μετά από 8 μήνες «αναγκαστικής αποχής» από τα ζωντανά θεάματα λόγω των συνθηκών, ανεβαίνει ξανά στη σκηνή, στο πρώτο της live για την καλοκαιρινή σεζόν 2021.
Επιστρέφει ανανεωμένη στον ανακαινισμένο, μαγικό και ατμοσφαιρικό Κήπο του Πολυχώρου Τέχνης «Αλεξάνδρεια» - Θέατρο Αλεξάνδρεια Βασίλη Βλάχου, το Σάββατο, 12 Ιουνίου. Κάτω από τον έναστρο Αττικό ουρανό μιας καλοκαιρινής βραδιάς, η Νάσια Σωτήρχου, με συνοδοιπόρους της δύο εξαιρετικούς μουσικούς, τον Χρήστο Κουμούση στο πιάνο και τον Βάιο Πράπα στις κιθάρες και στο μπουζούκι, θα μας παρουσιάσει το καινούργιο της τραγούδι και θα μας ταξιδέψει σε επιλεγμένες και αγαπημένες μελωδίες, σε μουσικές νοσταλγικές, γεμάτες αρώματα, χρώματα και μνήμες από όλο σχεδόν το φάσμα της ελληνικής έντεχνης και λαϊκής μουσικής, ερμηνευμένες με το δικό της μοναδικό τρόπο, με διάθεση αισθαντική, δυναμική και κεφάτη! Μας υπόσχεται μία αξέχαστη βραδιά, που θα γλυκάνει τις ψυχές μας και θα μας γεμίσει συναισθήματα.
«Αρχίζουμε…!» λοιπόν! Με πολύ φως, χρώμα και καλοκαιρινή διάθεση να θυμηθούμε όλα όσα μας έχουν λείψει, να ενώσουμε τις ψυχές και τις φωνές μας, να γεμίσουμε συναισθήματα, να ονειρευτούμε, να τραγουδήσουμε μαζί και να γίνουμε όλοι μια παρέα, με παλμό, με αίσθημα και με αισιοδοξία για τα καλύτερα που είναι μπροστά!!!
Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά και προσμονή να μοιραστούμε όλα αυτά που μόνο η μουσική μπορεί να μας χαρίσει!
Τραγούδι: Νάσια Σωτήρχου
Πιάνο: Χρήστος Κουμούσης
Κιθάρες, μπουζούκι, φωνή: Βάιος Πράπας

* Ο χώρος τηρεί όλες τις συστάσεις και λειτουργεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, για την διεξαγωγή των εκδηλώσεων σε κατάλληλες συνθήκες ασφαλείας σε σχέση με τον COVID-19. Ακολουθεί σχολαστικά όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και αποστάσεων, ώστε κανείς να μη διστάσει και στερηθεί το αγαθό της ψυχαγωγίας. Το φετινό καλοκαίρι ο Κήπος της Αλεξάνδρειας, σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές, μπορεί να δεχθεί max. 65 άτομα.
Το live, λόγω των συνθηκών, θα αρχίσει αυστηρά στις 20:30. Είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων καθώς και η προσέλευση του κοινού 30 λεπτά πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ:
καθημερινά (13:00-19:00) στα τηλ: 2121007079, 6944898482 ή στο alexandreia.theatro@gmail.com
Είσοδος: 12 ευρώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια