Χριστίνα Μαρία Ψύλλα: Η φλόγα της Ελεγκάντι


Για τους λάτρεις του New Adult μυθιστορήματος που “μπολιάζει” την καλοδουλεμένη φαντασία με ισόποσες δόσεις φλογερού ρομάντζου

Πέρασα μέσα από ένα βιβλίο, σε έναν κόσμο όπου τα μαγικά πλάσματα θεωρούνται φυσιολογικά. Μου λένε ότι ανήκω σε μια φυλή ανθρώπων προικισμένων να τιθασεύουν τα στοιχεία της ύλης και του νου.

Εγώ, όμως, δεν έχω καμία μαγική δύναμη· ή τουλάχιστον, έτσι πίστευα. Ανεξιχνίαστες επιθέσεις, ανεκπλήρωτοι έρωτες και μοχθηρές συνωμοσίες σκεπάζουν τη Νημφαιά Ακαδημία. Η ερώτησή μου είναι μία: Αφού δεν ήμουν μέρος της ιστορίας, γιατί πολλά από αυτά με αφορούν;

Βρέθηκα εδώ για κάποιον λόγο.

Είμαι η Ελίζ Γουάιτ. Είμαι το απαγορευμένο, ο μύθος σας, και θα διεκδικήσω τη θέση μου σε αυτόν τον κόσμο.

Με τη δροσερή του γραφή, τους χειμαρρώδεις χαρακτήρες του, την ένταση και τη μαγεία του που ξεχειλίζει, το ντεμπούτο της Χριστίνας Ψύλλα θα εντυπωσιάσει τους αναγνώστες της μοντέρνας λογοτεχνίας φαντασίας.

– Έρση Λάβαρη, συγγραφέας


Είναι ο ορισμός του New Adult μυθιστορήματος. Η συγγραφέας τιθασεύει την καλπάζουσα φαντασία της για να προσφέρει το ιδανικό ξεκίνημα μίας νέας τριλογίας και να κερδίσει μία περίοπτη θέση στη βιβλιοθήκη μας.

– Mαρία Αλεξοπούλου, συγγραφέας και book blogger


Μυθικά πλάσματα, μαγικές δυνάμεις, μυστήριο και έρωτας! Πώς να το αφήσεις από τα χέρια σου;

– Γεωργία Κωστοπούλου, blogger


Γοητευτικό, ανατρεπτικό και παραμυθένιο. Ο μαγευτικός κόσμος που με δεξιοτεχνία δημιουργεί η συγγραφέας υπόσχεται να σας σαγηνεύσει.

– Ιωάννα Δημητσάνου, Savoir Ville


Η συγγραφέας

Η Χριστίνα Μαρία Ψύλλα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1997. Έχει διακριθεί πολλάκις ως Πανελλήνια Πρωταθλήτρια στο Τάε Κβον Ντο και σπουδάζει Στατιστική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τώρα βέβαια, θα αναρωτιέστε τι σχέση έχει με τη συγγραφή ενός βιβλίου. Το ίδιο απορούσε και εκείνη, μέχρι που το έργο της ολοκληρώθηκε και ανακάλυψε ότι ήταν ο εαυτός της. Οι σκέψεις, τα λόγια της, η ιστορία που ήθελε να πει στον κόσμο.

Επίσης, απολαμβάνει τα ταξίδια και το σινεμά. Κατά πάσα πιθανότητα θα τη βρείτε σε μία από τις αίθουσες να κλαίει με το τέλος της ταινίας. Αν δεν είναι εκεί, τότε θα έχει έρθει η άνοιξη, και θα είναι έξω να την εξερευνήσει.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια