Όλγα Καλύβα: Στεντόρειοι Ψιθυρισμοί

 


Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κέφαλος και τη συγγραφέα Όλγα Καλύβα, την προσωπική ποιητική συλλογή με τίτλο: «Στεντόρειοι ψιθυρισμοί». Το παρόν πρωτόλειο ποιητικό συνονθύλευμα κυοφορήθηκε, όταν, κείνα που αντικατόπτριζαν το προϋπάρχον κι εκείνα που αναδύθηκαν απ’ τη βαθιά σιωπή χρόνων, αντάμωσαν.

Το συναπάντημα τούτο γέννησε 26 συν 4 «Στεντόρειους Ψιθυρισμούς», που βραβεύτηκαν με το βραβείο: «ΑΙΣΧΥΛΟΣ» στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ποίησης: «Κ. Π. ΚΑΒΑΦΗΣ 2018».

 

Λίγα λόγια για την ποιήτρια Όλγα Καλύβα 

Η Όλγα Δημοσθένους Καλύβα γεννήθηκε και ζει στο Προάστιο Καρδίτσας.

Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Έχει λάβει τιμητική διάκριση για τη συμμετοχή της στον Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό της Νέας Κίνησης Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης ( Νε.Κί.Λ.Θ.) το 1996.

Έχει βραβευτεί στον 13ο Διαγωνισμό Ποίησης Βόλου σε τρία έργα της με το 2ο βραβείο και στον 14ο Διαγωνισμό Ποίησης Βόλου με το 1ο βραβείο και το 2ο βραβείο.

Το ποίημά της με τον τίτλο: «ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ» έχει μελοποιηθεί από τον κ. Γ. Φουντούλη και κυκλοφορεί από τις 10/07/2020.

Της έχουν απονεμηθεί το βραβείο «ΑΙΣΧΥΛΟΣ» για τη συμμετοχή της στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κ. Π. Καβάφης 2018 με την ποιητική συλλογή:

«Στεντόρειοι Ψιθυρισμοί»

και το βραβείο «ΣΑΠΦΩ» για τη συμμετοχή της στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κ. Π. Καβάφης 2019 με την ποιητική συλλογή:

«Κρινανθώνος Ενστάλαξις».

Έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις στον ελεύθερο κι έμμετρο στίχο και τιμητικούς επαίνους σε ποίηση χαϊκού και σε μουσικό στίχο στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης Κέφαλος και τα ποιήματά της συμπεριλαμβάνονται στο συλλεκτικό τόμο του διαγωνισμού.

Έχει συμπεριληφθεί ποίημά της στην ποιητική συλλογή με τα 150 βραβευμένα ποιήματα του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ποίησης των εκδόσεων Κοράλλι.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Ποίηση

Σελίδες: 50

Διαστάσεις: 14,8x21 cm

ISBN: 978-618-5597-05-4

Τιμή Λιανικής: 12,72€

Τιμή Χονδρικής: 6,36€

Χρόνος έκδοσης: Ιούνιος 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Κέφαλος


Το βιβλίο: «Στεντόρειοι Ψιθυρισμοί», μπορείτε να το προμηθευτείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας
και στο ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο για αποστολές σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό: www.ekdoseiskefalos.gr.

 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΟΣ

Βιβλία που γράφουν ιστορία!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια