Η μεγάλη επιτυχία του Athens Art Festival 2021

 


Ένα από τα σημαντικότερα καλλιτεχνικά events της χρονιάς, είχαμε τη τύχη να παρακολουθήσουμε το τριήμερο 22/10-24/10 στη  Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Το Athens Art Festival, υπό την αιγίδα Δ. Αθηναίων, για πρώτη φορά στην Αθήνα μας χάρισε ξεχωριστές στιγμές. 

Μια εκδήλωση που κυριολεκτικά τα είχε όλα: Έργα ζωγραφικής πολύ υψηλών προδιαγραφών, Stand up comedy, Χοροθεατρικές παραστάσεις,αποσπάσματα από σπουδαία μιούζικαλ όλων των εποχών, αξιόλογοι τραγουδιστές, vintage computers-κονσόλες στα Gaming και πολλά άλλα, συνέθεσαν ένα καλλιτεχνικό παζλ που μας άφησε γεμάτους. 

Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε και με τα μέτρα προστασίας από τον ιο να είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα, το φεστιβάλ μας υπενθύμισε πως η πολυμορφία και η ποικιλία στον πολιτισμό μας είναι ακόμα ορατή. 

Είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με αξιόλογους ανθρώπους των τεχνών και να ανταλλάξουμε απόψεις, προβληματισμούς και ιδέες σε έναν πολύ όμορφο ομολογουμένως χώρο. 

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο επίσης που οφείλουμε να τονίσουμε, είναι το φιλανθρωπικό έργο του φεστιβάλ. Στηρίζοντας το Χαμόγελο του Παιδιού, φιλοξενώντας bazaar και κουμπαρά του οργανισμού γιορτάστηκαν μαζί μας τα 25 χρόνια λειτουργίας του. 

Athens Art Festival σ’ ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτή τη ξεχωριστή εμπειρία που μας χάρισες! 

Εις το επανιδείν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια