«Φοβισμένη επαρχία», το αριστούργημα του Μάριου Λεβέντη για την πανδημία από τις εκδόσεις Οδός Πανός


Το καθηλωτικό θεατρικό έργο «Φοβισμένη επαρχία» του Μάριου Λεβέντη, για την πανδημία και τον εγκλεισμό που μας επιβλήθηκε, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Οδός Πανός και σηματοδοτεί μια από τις κορυφαίες στιγμές του συγγραφέα.


Σημείωμα του Συγγραφέα:

Ένα έργο για την πανδημία της ερημιάς στην εποχή της μάσκας και της απομόνωσης, που εντοπίζει τις ασυπτωματικές ευπάθειες μιας ανεκτικής κοινωνίας και συνωστίζεται περισσότερο με την απερισκεψία της, παρά με την ατομική της ευθύνη. Μια επιθεώρηση χαρακτήρων, επιπτώσεων και διχασμών, «μένει σπίτι» μιας κακοποιημένης κανονικότητας κι ενώ αλλάζει ριζικά, δεν έχει καθρέφτη να δει τον εαυτό της. Ένας ύμνος για την αποκατάσταση της ύπαρξής μας και για όσα τελικά της οφείλουμε.

Βιογραφία:

Ο Μάριος Λεβέντης γεννήθηκε το 1997. Επιστήμονας θεατρολόγος, απόφοιτος του τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Θεατρικός Συγγραφέας, Ποιητής και Δοκιμιογράφος. Από το 2015 έως το 2021 έγραψε τέσσερα θεατρικά και τρία ποιητικά έργα. Παράλληλα, δημοσίευσε περισσότερα από εκατό δοκίμια στον ηλεκτρονικό τύπο. Χαρακτηρίστηκε μεταξύ άλλων: «Ηθοποιός των γραμμάτων», «Μάγος των λέξεων» και «Ένας από τους πιο σημαντικούς διανοούμενους των τελευταίων ετών».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια