Άμοιρος Ακροβατίδης: Αγαπητέ Θεέ, τι στο διάολο;!…


Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Αγαπητέ Θεέ, τι στο διάολο;!…" του συγγραφέα μας Άμοιρου Ακροβατίδη!

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

«Άμοιρε, ρηλάξ.»

Έμεινα άφωνος! Μου έφυγε η μαγκιά!

«Άμοιρε, είμαι ο Θεός!»

Ουφ! Στην αρχή νόμισα ότι ήταν κάποιος Χθούλου, αλλά ευτυχώς ήταν ο Θεός.

Ήταν όμως; Άρχισα να αμφιβάλλω.

«Άκου», του λέω, «τα ίδια μου λέει κι ο Κυριάκος, στο 206». Ήμουν επιφυλακτικός γιατί δε μας λείπανε οι προσωπικότητες στο Ίδρυμα. Αρκετές διασημότητες έκαναν τις διακοπές τους εκεί. Ο Μέγας Ναπολέων είναι ο πιο γνωστός. Είχαμε κι έναν Τσάρο της Ρωσίας από το Μενίδι και μια πριγκιποπούλα από ταινία του Ντίσνεϊ. Και τα χάπια που μας δίνανε άγγιζαν τα όρια του γκουρμέ.

«Άμοιρε, μη φοβάσαι! Είμαι ο Αληθινός Θεός!»

Αυτό σα να με ηρέμησε κάπως, αλλά αμέσως μετά με ζώσανε ξανά οι αμφιβολίες.

 

Ο Άμοιρος είχε μια ταραγμένη ζωή μέχρι που κατέληξε σε ένα Ίδρυμα. Εκεί άρχισε να συνομιλεί με τον Θεό. Μετά από λίγο, συνειδητοποίησε ότι ο Θεός έβλεπε τον διευθυντή του Ιδρύματος, τον Δρ Χριστοφορίδη. Ποιος ήταν ο λόγος που ο Θεός ήθελε να δει έναν ψυχίατρο; Ο Άμοιρος, μαζί με άλλους τέσσερις τροφίμους του Ιδρύματος, αποφάσισαν να το μάθουν. Σύντομα, βρήκαν την απάντηση στο μυστήριο, ξεκινώντας μια σειρά αποκαλυπτικών γεγονότων που απειλούσαν την ίδια την ύπαρξη της ανθρωπότητας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Άμοιρος Ακροβατίδης είναι το ψευδώνυμο με το οποίο ο συγγραφέας Άγγελος Μπάκας υπογράφει τα σατιρικά βιβλία του. Το Αγαπητέ Θεέ, τι στο διάολο;!… είναι η δεύτερη έκδοση του πρώτου βιβλίου του. Το δεύτερο είναι το Που-Σου-Κού στη Σαλονίκη, με ήρωα τον ντετέκτιβ Τζακ Ντέιντζερ, και το τρίτο, με τον ίδιο ήρωα, είναι το Εδώ Παπάς Εκεί Παπάς. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ακολουθήσουν κι άλλα.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 280

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-5525-88-0

Τιμή: 12,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Αγαπητέ Θεέ, τι στο διάολο;!…" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/αγαπητέ-θεέ-τι-στο-διάολο/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια