Ο Στέλιος Κερασίδης καλεσμένος της Γιώτας Τσιμπρικίδου κλείνει το ’21 του Art Podcast!


Ο μικρός μεγάλος πιανίστας που τους «μαγεύει» όλους! Ένα παιδί γεμάτο ταλέντο που πριν κλείσει τα τέσσερα του χρόνια έδωσε την πρώτη του συναυλία και θεωρείται ήδη ο νεαρότερος σολίστ που έπαιξε στο Ηρώδειο και έκανε συγγενείς (και γείτονες, όπως μου τονίζει!) να δακρύσουν από συγκίνηση.

Με παιδικό ενθουσιασμό και απαντήσεις αυθόρμητες, ο Στέλιος Κερασίδης παρουσιάζει τον τρόπο που πρωτοκάθησε στο σκαμπό μπροστά στο πιάνο και πάτησε τις πρώτες του νότες, τις συνθέσεις του που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, τη γνωριμία του με τον Ντανιίλ Τριφόνοφ (Daniil Trifonov), αλλά και την Άννα Βίσση και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Περιγράφει μοναδικά τα ταξίδια του σε Αμερική και Ευρώπη για να παίξει σε σημαντικούς χώρους, όπως το Carnegie Hall και το Royal Albert Hall.

Ένα παιδί κανονικό, με το παιχνίδι και τα μαθήματα, τους φίλους, την οικογένεια και το σκυλάκι του να συνθέτουν την καθημερινότητά του. Ένα παιδί, παράλληλα, που αγαπά τον Μπαχ, μελετά τον Χατζιδάκι και τον Θεοδωράκη και στόχος του είναι να εκφράζει το συναίσθημά του μέσα από τις συνθέσεις του και αυτές να δίνουν χαρά στον κόσμο!

Και, ναι, στις καλύτερες στιγμές της χρονιάς που φεύγει, ο Στέλιος Κερασίδης τοποθετεί στη θέση νούμερο δύο τις νεροτσουλήθρες που πήγε στα γενέθλια του το καλοκαίρι και στην κορυφή (…με μικρή διαφορά μεταξύ τους, όπως λέει) την εμφάνισή του στο Ηρώδειο!

φωτο :https://we.tl/t-hcoq9s0HdU

Αυτό είναι το Art Podcast #39 που μπορείτε να απολαύσετε εδώ :

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια