Ελένη Σιαντάνη: Καρμικός πρίγκιπας

 


Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Καρμικός πρίγκιπας" της συγγραφέως  μας Ελένης Σιαντάνη!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης ανάμεσα σε ένα ρομαντικό και ντροπαλό αγόρι και μια γλυκιά νεαρή κοπέλα, η οποία μόλις τον βλέπει, τον ερωτεύεται αληθινά. Η αγάπη τους περνά από χίλια κύματα όμως υπάρχει ένας μεγάλος καρμικός έρωτας ανάμεσά τους. Πρέπει να παλέψουν με κάθε λογής εμπόδια για να καταφέρουν επιτέλους να είναι μαζί.

Θα ζήσει η Μαριλένα το όνειρο με τον καρμικό πρίγκιπά της;


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Ελένη Σιαντάνη γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου 1986 και μεγάλωσε στο χωριό Λιοπέτρι της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου της Κύπρου. Έχει ακόμα τρία αδέλφια, δύο αδελφές και έναν αδελφό, μεγαλύτερα από αυτή. Σπούδασε στην Ξενοδοχειακή Σχολή της Επαρχίας της, αλλά τελειώνοντας το σχολείο έπιασε αμέσως δουλειά σε μια υπεραγορά ως πωλήτρια, για να στηρίξει τους γονείς της οικονομικά. Καθώς τα χρόνια περνούσαν, εργάστηκε ως σερβιτόρα, υπάλληλος σε ένα μικρό delicatessen και έκανε baby sitting μέχρι το 2007, όταν και ξεκίνησε να εργάζεται στο Carrefour Κύπρου. Εκεί αρχικά εργάστηκε ως ταμίας και λίγους μήνες μετά ως βοηθός υπεύθυνης ταμείων (2007 έως 2015). Λίγους μήνες αργότερα, η υπεραγορά αγοράστηκε από την ελληνική αλυσίδα καταστημάτων Σκλαβενίτης, όπου συνεχίζει να εργάζεται στο τμήμα delicatessen μέχρι σήμερα.

Στο τέλος του 2019 αποφάσισε να γράψει το δικό της μυθιστόρημα και έτσι ασχολήθηκε με τη συγγραφή, κάτι που πάντα αγαπούσε. Από μικρή της άρεσε να γράφει τις δικές της ιστορίες, ονειρευόταν κάποια μέρα να γράψει το δικό της βιβλίο και τελικά το όνειρό της έγινε πραγματικότητα. Ο Καρμικός Πρίγκιπας είναι το πρώτο της βιβλίο!

Κάποια άτομα τη χαρακτηρίζουν ευαίσθητη, ρομαντική, δυναμική και με πολύ χιούμορ. Άλλοι πάλι ώριμη, γλυκιά, έτοιμη να βοηθήσει τους πάντες και κάποτε ψυχρή ή σκληρή.

Πιστεύει ότι στις μέρες που ζούμε πριν κρίνεις κάποιον, καλύτερα να τον γνωρίσεις προσωπικά και να σχηματίσεις τη δική σου γνώμη για αυτόν, γιατί κάποτε οι καταστάσεις που περνάει ο καθένας δύσκολα σε αφήνουν να γνωρίσεις τον πραγματικό του εαυτό!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

E-mail: noraki1986@gmail.com

Facebook: Eleni Siantani

Instagrameleni_siantani86


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 486

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-210-002-8

Τιμή: 17,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Καρμικός πρίγκιπας" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/καρμικός-πρίγκιπας/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια