Τελευταίες παραστάσεις για τον θίασο Συν-θήκη στο Studio Μαυρομιχάλη

 


«Οι Μικρές Αλεπούδες»

Τελευταίες παραστάσεις για τον θίασο Συν-θήκη  στο Studio Μαυρομιχάλη,  την Τετάρτη 2 και Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου ολοκληρώνοντας με μεγάλη επιτυχία τον τρίτο  των παραστάσεων του κλασικού έργο της Λίλιαν Χέλμαν «Μικρές Αλεπούδες».

Πρόκειται για ένα δυνατό ρεαλιστικό δράμα, που αφορά στη μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς και των ενδοοικογενειακών σχέσεων, ενώ στηλιτεύει τα σαθρά θεμέλια μιας παρακμασμένης κοινωνίας που ταυτίζει την ευτυχία με το κυνήγι του χρήματος. Έργο διαχρονικό, γραμμένο το 1939, έχει μεταφερθεί στον κινηματογράφο και παίζεται με μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Αντικατοπτρίζει εντυπωσιακά την σύγχρονη κοινωνία μας, αφού οι ήρωές του ζουν αναμεσά μας.

Ένας αδυσώπητος οικονομικός πόλεμος μαίνεται μεταξύ των μελών μιας οικογένειας, που βάζουν το χρήμα πάνω από τον άνθρωπο και πάνω από την ίδια τη ζωή. Απληστία, έλλειψη αξιών, φιλαργυρία, σκληρότητα, εγωισμός, δίψα για εξουσία, πάθος για εκδίκηση, συζυγικές σχέσεις που φτάνουν μέχρι τον φόνο, αποτελούν τον καμβά ενός σπουδαίου έργου. Οι Μικρές Αλεπούδες της Λίλιαν Χέλμαν είναι άγρια και ύπουλα αρπακτικά. Τυφλωμένες από την απληστία ασκούν βία, όχι μόνο γιατί πεινούν, αλλά γιατί θέλουν να απολαύσουν τη στιγμή που κατασπαράζουν τα θύματά τους.

 

Συντελεστές:

Μετάφραση: Ερρίκος Μπελιές
Σκηνοθεσία - Φωτισμοί: Κωστής Καπελώνης
Σκηνικά – Επιμέλεια κοστουμιών: Ανδρέας Σαραντόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Κλεοπάτρα Ροντήρη

Επικοινωνία και προβολή παράστασης : Νταίζη Λεμπέση | τηλέφωνο 6908502631 | email daisylempesi@hotmail.gr |

 

Παίζουν:

Γιώργος Κροντήρης, Δέσποινα Πόγκα, Μαρία Μακρή, Βέρα Χατζηϊακώβου, Χρήστος Συριώτης, Πέτρος Πέτρου, Εύη Τσάφου, Πάρις Σκαρτσολιάς


Ταυτότητα παράστασης:

Studio Μαυρομιχάλη, Μαυρομιχάλη 134.

Πληροφορίες - κρατήσεις, τηλ: 210 6453330 - 6932177826

 3ος κύκλος παραστάσεων


Παραστάσεις: Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 8:00μμ
Διάρκεια παράστασης: 110΄χωρίς διάλειμμα

 

Το Studio Μαυρομιχάλη, μέχρι νεωτέρας, λειτουργεί αμιγώς ως χώρος υποδοχής πολιτών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως και με τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά της COVID-19 ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου. Κατά την είσοδο των θεατών στο χώρο, θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών, όπως αυτός ορίζεται από την πολιτεία. Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική, σε όλους τους χώρους του θεάτρου, ενώ η προσέλευση ανηλίκων θεατών προϋποθέτει την επίδείξη υπεύθυνης δήλωσης διενέργειας self test των γονέων.  

  

Τιμές εισιτηρίων:

Κανονικό: 14€

Φοιτητικό, κάτω των 25, άνω των 65: 10€

Ατέλειες και Ανέργων: 5€

 

Εισιτήρια προπωλούνται στα:

viva.gr

καταστήματα Public

καταστήματα Media Markt

https://tickets.public.gr

  

Με την Υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια