Η Χρύσπα και ο dj maikl στο Κρεμλίνο

 



Από το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο!

 

IT'S ΝΙΝΕΤΙΕΣ ΒΑΒΕ!

 

On stage
Χρύσπα live from 80's till 22
VS. maikl στα decks w/ dirty pop, disco, 80's, 90's, 00's, todayz.



Σίγουρα δεν θα είναι ένα συνηθισμένο σαββατόβραδο και σίγουρα δεν θα είναι ένα ακόμα συνηθισμένο (throwback) πάρτι!

Ναι, έξω είναι σαν να μπαίνει η άνοιξη. Ναι, πάει καιρός που διασκέδασα, πάει καιρός. Ναι, είμαστε παιδιά των 90's... Ναι, τα πάντα είχα κανονισμένα, με τη μαμά μου συμφωνημένα! 

Έχουμε και λέμε, πρώτον σ' αγαπάω!

 

Δεύτερον, το Σάββατο 19/2 μετά τις 23:00 (και κάθε Σάββατο) είσαι καλεσμένος μας στο λατρεμένο party-friendly Kremlino Stage (κάτω στον Πειραιά, στο λιμάνι) να χορέψουμε με Μιχαλάκη Τζάκσον και Πικάντικα Κορίτσια με το dj set του maikl, να πιούμε ακούγοντας Britney-προ covid και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί live μαζί με την Χρύσπα και την ορχήστρα της μέχρι τελικής πτώσης! 

 

Και ξέρεις κάτι, αυτό το πάρτι είναι για μένα, για σένα, για εμάς. Και ξέρεις κάτι, θα έρθεις να χορέψεις, θα έρθεις να βγάλεις στόριζ, θα έρθεις να περάσεις καλά! Και ξέρεις κάτι, αν διασκεδάσεις... λίγο παραπάνω don't worry γιατί γι' αυτό το λίγο παραπάνω το κάνουμε!

 

Τώρα κλείνω! Λοιπόν, είμαστε πολλοί - ελάτε να γίνουμε ακόμα πιο πολλοί! Στόχος μας; Μία νύχτα γεμάτη tag, φλας, στρας, αγκαλιές και φιλιά κι άλλα κόλπα ερωτικά! 

Dress Code: Χαμόγελο, λαμπιόνια, ψηλοκάβαλα τζιν, τρίπατα παπούτσια, φούστες λαμπάντα και μπλουζάκια με τον Σάκη Ρουβά (του 1900-92-μαζί κι αυτό το χρόνο-μαζί εμείς οι δύο).

 

Kremlino Stage - Χαϊδαρίου 6, Πειραιάς
Reservation: 216 809 89 56

COVID-FREE EVENT 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια