Γιώργος Ζάννος: Η αύρα του έρωτα


Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Η αύρα του έρωτα" του συγγραφέα μας Γιώργου Ζάννου!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Η γνωριμία δυο νέων εξελίσσεται σε μεγάλο έρωτα· γάμος, επαγγελματική αποκατάσταση, παιδιά, ευτυχισμένη ζωή! Πόσο δύσκολο ή εύκολο είναι ν’ ανατραπούν όλα; Τι θα μπορούσε να καταστρέψει την ευτυχία και τις ζωές των δύο νέων ανθρώπων που με τόσο πάθος, αγάπη και αγώνα δημιούργησαν; Ο ύπουλος εχθρός, το φονικό τέρας υπάρχει και καραδοκεί. Ονομάζεται σκλήρυνση κατά πλάκας και σαν καταστροφικός τυφώνας έρχεται να διαλύσει καθετί ωραίο, αρχίζοντας πρώτα από την ψυχή… Η ιστορία του Αλέξανδρου, το δράμα της εκμετάλλευσης, η ανυπαρξία ηθικών κανόνων, η ψυχική και σωματική ταλαιπωρία δεν είναι μοναδικές. Υπάρχουν και σήμερα, αλλά πριν λίγα χρόνια κυριαρχούσαν στην κοινωνία και δημιουργούσαν ανυπέρβλητα προβλήματα. Ο αγώνας δεν είναι εύκολος, αλλά πολυμέτωπος και σκληρός. ‘Αγαπημένη μου, σε χρειάζομαι! Μαζί μπορούμε να μείνουμε όρθιοι, να θριαμβεύσουμε, να κρατήσουμε την ευτυχία μας’.

Μια υπέροχη ιστορία κατά την οποία οι δυο ήρωες θα αποδείξουν πως η αληθινή αγάπη δεν έχει τέλος.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Γιώργος Ζάννος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και διαμένει. Ασχολήθηκε, από τα νεανικά του χρόνια, με επιχειρήσεις και κατά τη διάρκεια της δραστηριότητάς του ίδρυσε τρεις. Αναγκάστηκε να σταματήσει την επαγγελματική του πορεία λόγω σκλήρυνσης κατά πλάκας. Από το 1999 είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο και από τότε ασχολείται με το γράψιμο, που πάντα αγαπούσε.

Σήμερα κυκλοφορούν τα βιβλία του: “ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ”και“ΔΙΕΛΚΥΣΤΙΝΔΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΧΟΙΝΙΟΥ”, από τις εκδόσεις ΛΟΓΟΣ & ΕΙΚΟΝΑ.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 356

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-210-018-9

Τιμή: 16,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2022

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "Η αύρα του έρωτα" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/η-αύρα-του-έρωτα/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια